Un tânăr, reţinut după ce a comis infracţiuni succesive în trafic

Un tânăr, reţinut după ce a comis infracţiuni succesive în trafic

0
DISTRIBUIȚI

Tupeul l-a costat pe un tânăr în vârstă de 19 ani, care a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul IPJ Timiş după ce a comis mai multe ilegalităţi în trafic.


În urmă cu mai bine de două săptămâni, în data de 31 octombrie, acesta se afla la volanul unei maşini neînmatriculate, pe care o conducea pe străzile din Timişoara după ce a furat plăcuteţele de înmatriculare de la un alt autoturism. Mai mult, în urma verificărilor s-a stabilit că tânărul avea permisul de conducere supendat. Bărbatul a fost depistast şi reţinut ieri, în data de 16 noiembrie.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de conducere i-a fost suspendat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.