United Galaţi nu a făcut deplasarea la Sânnicolau Mare, pentru meciul contra...

United Galaţi nu a făcut deplasarea la Sânnicolau Mare, pentru meciul contra Informaticii Timişoara. Cum motivează decizia

0
DISTRIBUIȚI

Partida pe care Informatica Timişoara trebuia să o dispute astăzi, în compania celor de la United Galaţi, în sala „Ioan Morar” din Sânnicolau Mare, nu va avea loc. Trupa de pe Dunăre a decis să nu se prezinte pentru disputa care ar fi contat pentru etapa a IX-a a Ligii I la futsal, după ce contestaţia depusă către forul suprem nu a primit niciun răspuns.

Odiseea întâlnirii dintre cele două echipe a început cu o zi înainte de data iniţială de desfăşurare, atunci când United Galaţi poposea deja în oraşul de pe Bega, însă meciul a fost amânat, pe motiv că opt jucători de-ai Informaticii Timişoara suferă de toxiinfecţie alimentară. La propunerea Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, partida a fost reprogramată astăzi, 23 noiembrie 2017, de la ora 19.00, în Sânnicolau Mare, întrucât în sala „Constantin Jude” va avea loc un spectacol de circ. Moldovenii susțineau că anularea meciului, unilateral din partea gazdelor, a fost o strategie din cauza problemelor financiare acuzate de o parte din jucători, și cereau acte medicale suplimentare.

Printr-un comunicat oficial, vicecampioana României CS United Galaţi, a anunţat că nu se va prezenta la meciul de astăzi.


Suntem în măsură să anunțăm că nu ne putem prezenta la Sânicolau Mare, pentru jocul cu Informatica, de vreme ce ne aflăm în faza de contestații pe marginea acestui meci, dosarul aflându-se pe masa Comisiei de Disciplină din cadrul FRF. Cu această ocazie, ne întrebăm cum este posibil să reprogramezi un eveniment litigios? În eventualitatea, altfel naturală, ca CS United Galați să fie beneficiara unei victorii la masa verde, ar însemna să ne deplasăm în van echipa de două ori la aproximativ 700 de kilometri distanță (1.400 de kilometri, tur-retur), situație pe care – o spunem cu responsabilitate – nu o putem tolera”, au transmis oficialii clubului United Galaţi.

Contactat telefonic de Pressalert.ro, preşedintele lui United Galaţi, Toader Ştefu, a reconfirmat informaţiile transmise prin intermediul comunicatului de presă. Jucătorii Informaticii Timişoara se află de ieri în Sânnicolau Mare. De altfel, în această dimineaţă au fost împărţite şi invitaţii pentru evenimentul ce ar fi trebuit să aibă loc în cel mai vestic oraş al ţării. Dacă nu se prezintă moldovenii sunt cei care riscă să piardă jocul la masa verde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.