UVT Agroland a pierdut manșa de pe teren propriu din sferturile Cupei...

UVT Agroland a pierdut manșa de pe teren propriu din sferturile Cupei cu CSM București. Bogdan Paul: ”A fost poate cel mai prost meci al nostru” GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-910940861">

UVT Agroland Timișoara nu a reușit să contracareze jocul liderului Diviziei A1 nici în competiția K.O. Bănățencele au pierdut cu 3-0 prima manșă cu CSM București din sferturile de finală. Tehnicianul Bogdan Paul era foarte nemulțumit la final de greșelile elevelor sale. Returul va avea loc în luna ianuarie a anului viitor.

CSM și-a arătat de la început forța. Baciu și compania au condus cu 11-3 în setul 1. Câștigat clar cu 25-14. Setul 2 a fost asemănător până la un punct. După ce au avut 22-14 pe tabelă, bucureștencele au avut ceva emoții după o recuperare fantastică a fetelor de la ”Agro”. Acestea s-au apropiat la doar două puncte (22-24) după o serie fantastică dar a cedat în cele din urmă cu 22-25. Al treilea set s-a dovedit a fi ultimul al întâlnirii din Sala UVT-Oituz de astăzi. Deși de această dată diferența nu a fost mare în prima parte. Balintoni a reușit să egaleze la 12-12. Dar după ce tabela a indicat ultima egalitate la 18, a fost nevoie de un time out și CSM-ul a câștigat apoi la rând punctele necesare încheierii întâlnirii (18-25).

”Nu sunt foarte multe de spus… CSM e o echipă foarte bună în momentul de față. Dar ce am jucat noi azi nu are legătură cu ce am putea juca, nu are legătură cu un joc pe care trebuie să-l dezvolți cu CSM. Nu am avut nicio șansă. Cu greșelile făcute, cu organizarea, nicio șansă. Servim foarte prost în continuare. Am avut inconstanță în primire, nu neapărat foarte multe greșeli. Puține construcții cu centrul… Într-un final când te apropii de adversar iar acesta are rezerve, e irelevant. Ideea e că echipa asta a demonstrat că poate să joace alt tip de volei. Azi a fost poate cel mai prost meci al nostru din acest sezon”, a declarat după joc Bogdan Paul, tehnicianul lui UVT Agroland.

Manșa secundă, de la București, se dispută abia în 29 ianuarie 2018. Pentru UVT Agroland, locul 5 în A1, urmează două deplasări în campionat. Una mai ușoară, la Tg. Mureș (2 decembrie), cealaltă mai dificilă, la Blaj (8 decembrie). Trebuie precizat că Agro a acceptat să joace în deplasare cu campioana prima dispută a sezonului, deși partida era programată la Timișoara, pentru a oferi un respiro echipei din Alba angrenate în Liga Campionilor..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.