UVT Agroland a suferit primul eșec pe teren propriu în Divizia A1....

UVT Agroland a suferit primul eșec pe teren propriu în Divizia A1. Ce gest au făcut voleibalistele timișorence înaintea partidei cu CSM Târgoviște

0
DISTRIBUIȚI

Agroland Timișoara a pierdut ieri seară primul joc acasă în campionat după promovarea în elită. Elevele lui Bogdan Paul au reușit să le ia doar un set favoritelor de la CSM Târgoviște, scor 1-3. Înaintea partidei, la încălzire, Andrea Lakovic și compania au purtat tricouri speciale de culoare portocalie, pentru a marca Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței împotriva Femeilor.

Voleibalistele bănățence au purtat portocaliu înaintea partidei cu Târgoviște, cu numărul 25 pe spate, pentru a atrage atenția asupra violenței asupra femeilor. 25 noiembrie a fost desemnată Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței împotriva Femeilor. Campania la nivel mondial are o durată de 16 zile.

Pe parchetul din Sala UVT-Oituz timișorencele au cedat primul set la mare luptă, scor 24-26.


Jocul a rămas sub semnul echilibrului după o revenire spectatculoasă a lui ”Agro” în cel de-al doilea set, dar de la 21-22 CSM-ul și-a recăpătat tempo-ul și s-a impus cu 25-21 pentru 2-0 la general. În fine, Agroland a reușit să reducă din diferență, impunându-se în setul al treilea, cu 25-19. Din păcate s-a făcut apoi 1-3 după setul dominat și câștigat cu 25-16 de către vizitatoare.

UVT Agroland Timișoara ocupă acum locul 5 în clasament, fiind depăștiă chiar de jucătoarele dâmbovițence după întâlnirea directă. Pentru ”Agro” urmează o deplasare la Tg. Mureș în A1.

UVT Agroland: Roxana Bacșiș (18 puncte), Diana Baintoni (1 punct), Andrea Lakovic (14 puncte, eficiență 67%), Andreea Petra (9 puncte), Daniela Lupescu (6 puncte), Ariana Pîrv (4 puncte) și Mihaela Ozun (libero). Au mai intrat: Diana Cărbuneanu (5 puncte), Daria Popa Calotă (1 punct) și Larisa Vasilică. Antrenor: Bogdan Paul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.