Vestea lui Nicolae Robu legată de deschiderea Pasajului Jiul

Vestea lui Nicolae Robu legată de deschiderea Pasajului Jiul

0
DISTRIBUIȚI

Când se deschide din nou Pasajul Jiul pentru circulația rutieră? Nu știe nici primarul Timișoarei, Nicolae Robu, căci, spune el, totul depinde de … vremea de afară.


În zonă mai sunt de făcut mici lucrări de retuș, însă nu există un termen pentru finalizarea acestora.

„Îmi pare rău, dar nu avem de ales. Îi rog pe timișoreni și cei pe cei ce sunt în vizită să înțeleagă că se fac ultimele operațiuni și ele nu se pot face în trafic. Sunt doar câteva zile până când vom face inaugurarea dacă se termină. Dacă se termină mâine, inaugurăm poimâine, dacă se termină poimâine, inaugurăm luni, dacă se termină luni, inaugurăm marți. Nu pot să vă spun o dată exactă. Nu pot să vorbesc despre o dată exactă, pentru că vedeți cum este vremea. Acolo se vopsesc pereții, se pun corpuri de iluminat, se realizează marcajele. Vom vedea, în orice caz, vom anunța cât se poate de repede”, a declarat astăzi Robu.

„Comisia de circulaţie de la nivelul municipiului Timişoara a aprobat închiderea totală a traficului pe sub pasajul Jiul, începând de mâine, vineri, 10 noiembrie 2017, de la ora 9 dimineaţa, pentru efectuarea lucrărilor de modernizare. Măsura de interzicere a traficului prin pasajul de sub calea ferată este valabilă până în seara zilei de duminică, 12 noiembrie 2017”, a transmis municipalitatea ieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.