Viitorul muzical al Timişoarei sună bine: cinci formaţii au susţinut concerte la...

Viitorul muzical al Timişoarei sună bine: cinci formaţii au susţinut concerte la Artsoma Bands on Stage FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-78686614">

Nu mai puţin de cinci formaţii de tineri muzicieni din oraşul nostru au susţinut miercuri seara concerte în cadrul evenimentului Artsoma Bands on Stage, desfăşurat la Reflektor Venue. După cum era de aşteptat, evenimentul a avut parte de un public care i-a încurajat din plin pe micuţii muzicieni timişoreni. Emoţiile s-au regăsit din plin în rândul micuţilor artişti care au urcat pe scenă, iar aplauzele sincere ale spectatorilor i-au făcut să treacă mai uşor prin aceste momente. Trupele care au susţinut recitaluri au fost Butterflies, Rocks of fire, Kama, Funky Hats şi Virgula.

„E un lucru minunat pentru noi să vedem progresul de la an la an. Avem copii care au cântat piese super complexe cu mult studiu şi care în anii trecuţi nu erau deloc familiarizaţi cu noţiunile muzicale. A fost o bucurie deplină şi ne bucurăm că avem parte de tineri talentaţi. Le mulţumim tuturor celor care s-au implicat în acţiunea noastră“, ne-a declarat Zsolt Szabo, unul din fondatorii Artsoma.

Concertul tinerelor trupe timişorene a fost transmis în direct de către platforma SZalt.stream, iar în curând înregistrările vor putea fi vizionate pe platfoma amintită.

Foto: SZalt.stream

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.