Zeci de liberali din Dudeştii Noi, în frunte cu primarul Alin Nica,...

Zeci de liberali din Dudeştii Noi, în frunte cu primarul Alin Nica, revoltaţi de modificarea Codului Fiscal. Ce solicită Guvernului

0
DISTRIBUIȚI

Numărul primarilor revoltați de intenția guvernului PSD de a modifica Codul Fiscal crește de la o zi la alta. După ce edilul-șef al Aradului Gheorghe Falcă a anunțat că va sesiza Avocatul Poporului cu privire la modificările fiscale dorite de PSD, iar primarul Timișoarei Nicolae Robu a atenționat că bugetul local va scădea cu 35%, acum și primarul din Dudeștii Noi, Alin Nica, acuză că măsurile nu sunt de bun augur.

„În urma întâlnirii din data de 16 noiembrie 2017 de la Dudeștii Noi, un grup de 30 de aleși locali ai PNL (primari, viceprimari, consilieri județeni) își exprimă protestul față de reducerea drastică a bugetelor locale în urma măsurii guvernului de modificare a codului fiscal.


Practic, prin aceste măsuri guvernul mărește salariile cu doi lei și le taie oamenilor finanțarea pentru asfaltarea străzii din fața casei sau blocului, pentru plata luminii de pe uliță sau a apei și canalului din satul sau orașul în care aceștia locuiesc. Acesta este încă un exemplu clasic din istoria nesfârșită de păcăleli dureroase marca PSD. Solicităm de urgență guvernului respectarea promisiunilor electorale care prevedeau ca impozitul pe venit să rămână 100% la bugetele locale și să vină cu o formula de compensare suplimentară care să acopere deficitul de venituri creat bugetelor locale”, a transmis Alin Nica, într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.