Zeci de primari și viceprimari PNL, protest față de „revoluția fiscală” FOTO

Zeci de primari și viceprimari PNL, protest față de „revoluția fiscală” FOTO

0
DISTRIBUIȚI

protest primari PNL

Aproximativ 50 de primari și viceprimari PNL din județul Arad au protestat, astăzi, față de modificările fiscale adoptate de Guvern săptămâna trecută. Aceștia sunt nemulțumiți de faptul că județul va pierde aproximativ 35 de milioane de euro din cauza „Revoluției fiscale”.

Mitingul a fost organizat după o ședință care a avut loc la sediul Consiliului Județean Arad. În timpul întâlnirii cu reprezentanții instituției, au fost analizate efectele modificărilor Codului Fiscale și a fost redactat un memoriu. În document, primarii și viceprimarii au solicitat amânarea aplicării OUG de modificare a Codului Fiscal și „punerea în dezbatere publică a prevederilor acestui act normativ prin implicarea administraţiilor locale, asociaţiilor patronale, sindicatelor şi a reprezenzanţilor tuturor actorilor sociali asupra cărora această ordonanţă de urgenţă va produce efecte”.

Apoi, primarii și viceprimarii au plecat într-un miting de protest prin centrul Aradului și s-au oprit la sediul Prefecturii Arad, unde au depus memoriul.

„Revolta primarilor este justificată: judeţul Arad va pierde aproximativ 35 milioane euro prin măsurile fiscale decise de Guvernul PSD.


Guvernul PSD decuplează administraţia locală de la economia locală şi o conectează la decizia politică, discreţionară. Nu putem să asistăm fără să facem nimic la încercarea PSD de a-şi aservi administraţia locală, în acelaşi timp cu încercarea de aservire a justiţiei”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.