80 de copii sărmani din Timiș, fericiți înainte de Crăciun cu ajutorul...

80 de copii sărmani din Timiș, fericiți înainte de Crăciun cu ajutorul unor oameni inimoși: micuții au primit saci plini cu cadouri Foto

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1162940921">

Peste 80 de copii din 20 de familii fără posibilități materiale din județul Timiș au parte de sărbători mai frumoase. O mână de oameni inimoși, membri ai Clubului Lions Timișoara Bastion, le-au oferit acestor familii mici cadouri.

„Suntem fericiți că am reușit anul acesta să continuăm acest proiect care a ajuns la a treia ediție. De fapt, Caravana Lions Timișoara Bastion a devenit deja proiectul nostru de suflet. Anul acesta, prin implicarea colegilor, atât financiară cât și cu timp și muncă, am reușit să servim un număr de peste 80 de copii din 20 de familii fără posibilități materiale. În calitate de președinte, transmit speranța noastră ca anul viitor să reușim să servim și mai multe familii și să aducem câteva clipe de bucurie unui număr și mai mare de copii”, a declarat Sorin Popa, președintele Clubului Lions Timișoara Bastion.

A treia ediție a Caravanei Lions a însemnat un adevărat tur de forță de peste 550 de km, pentru că într-o singură zi a oprit în 15 localități la 20 familii nevoiașe. Fiecare dintre cei 80 de copii a primit un sac plin cu cadouri: rechizite, hăinuțe, obiecte de igienă, sucuri, jucării și dulciuri.

„Am văzut sărăcia în care trăiesc mulți dintre acești copii. Vrem să ne implicăm mai mult și cu ajutorul oamenilor cu inimă mare sunt sigur că o vom putea face. Oricine poate să ajute cu orice. Cel mai simplu mod este să facă o donație în bani pe site-ul nostru la adresa http://lionsbastion.ro/donatie.html”, a mai adăugat Sorin Popa.

Lions Clubs International este cea mai mare organizație de tip service din lume, cu aproape 1,3 milioane de membrii în aproximativ 45.000 de cluburi în peste 200 de țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.