Accident grav pe DN 7, cu victime multiple. Planul Roșu de intervenție...

Accident grav pe DN 7, cu victime multiple. Planul Roșu de intervenție a fost activat FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-752205512">

Un accident rutier cu victime multiple s-a petrecut în această dimineaţă, la Mintia, pe Drumul Naţional 7. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie. În accident au fost implicate un microbuz şi un camion.

Din primele informaţii oferite de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, sunt mai multe victime. „A fost activat planul roşu de intervenţie, iar mai multe echipaje medicale se deplasează la faţa locului”, a informat Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, citat de adevarul.ro. „În microbuz se aflau nouă persoane. Şapte persoane, cu vârste între 12 ani şi 60 de ani, au fost rănite. Trei dintre victime au suferit leziuni grave, fiind preluate de echipajele medicale. Restul pasagerilor, în stare de şoc, sunt evaşuaţi medical la faţa locului”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, pentru sursa citată. Conform Digi 24, pasagerii microbuzului sunt români care lucrează în străinătate și se întorceau acasă pentru sărbătorile de iarnă.

Timp de câteva ore, traficul rutier pe DN 7, în zona Mintia, s-a desfăşurat pe un singur sens. „Şoferul unui microbuz a încercat să evite un autovehicul al cărui şofer intenţiona să intre într-o parcare, a intrat pe contrasens şi a lovit un autotren condus regulamentar”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Foto: IPJ Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.