Accident grav în Timiș, trei persoane au rămas încarcerate FOTO UPDATE Cine...

Accident grav în Timiș, trei persoane au rămas încarcerate FOTO UPDATE Cine este vinovat

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1844183045">

 

Accident grav în urmă cu puțin timp în județul Timiș. Trei persoane au rămas blocate într-o mașină în urma unui accident produs în zona localității Variaș. La fața locului intervin echipaje de la Pompieri, Poliție și Ambulanță.

UPDATE: Șoferul unei mașini în care se mai aflau doi pasageri, printre care și un copil de 10 ani, a intrat pe un drum principal fără să acorde prioritate unui autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, șoferul vinovat și pasagerul au rămas blocați în mașină, dar copilul de 10 ani a scăpat nevătămat. Conducătorul auto din mașina care circula regulamentar a fost și el blocat în mașină și rănit. Copilul s-a speriat și a fugit acasă dar s-a întors la locul accidentului împreună cu mama sa pentru a primi îngrijiri medicale. Toate cele patru victime au fost preluate de echipajele de la Ambulanță și transportate la spital, conștiente.

Șoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

foto: INFO Trafic Jud. Timis

sursa foto: ISU Banat

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.