Accident grav în Timiș: un tir distrus, o autoutilitară aruncată de pe...

Accident grav în Timiș: un tir distrus, o autoutilitară aruncată de pe șosea FOTO UPDATE Traficul a fost reluat

0
DISTRIBUIȚI

Un accident rutier a avut loc în această dimineaţă, în judeţul Timiş, în care au fost implicați un tir și un alt autovehicul. În urma impactului violent care a avut loc la ieşirea din Beregsău Mare, înspre localitatea Săcălaz, partea frontală a tirului a fost distrusă în proporţii semnificative, în timp ce celălalt autovehicul implicat în coliziune a ieşit de pe carosabil şi a fost aruncat în şanţul de pe marginea drumului.

Toate cele patru persoane implicate în accident au scăpat tefere. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare grea şi şapte subofiţeri din partea Detaşamentului 2 de Pompieri Timişoara. În aceste momente traficul pe DN 59 A este blocat în ambele sensuri de mers.

UPDATE Lipsa precauției în trafic a șoferilor, în fața capriciilor vremii, conduce la accidente rutiere.


Și în acest caz, din pricina șoselei umede, șoferul tirului înmatriculat în Serbia, care se deplasa dinspre Beregsău înspre Săcălaz, nu a păstrat distanța regulamentară față de autoutilitara care circula în fața sa, a frânat prea târziu și, șoseaua fiind alunecoasă, impactul a fost iminent. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar valorile rezultate au fost negative. Traficul a fost redeschis.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.