Accident grav pe o șosea importantă din vestul țării: un bărbat a...

Accident grav pe o șosea importantă din vestul țării: un bărbat a murit după ce a intrat cu microbuzul într-un tir UPDATE Cum s-a produs accidentul

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat a murit, astăzi, după un accident în care au fost implicate un camion şi un microbuz şi care s-a produs pe DN 79, între Arad şi Oradea, în localitatea Andrei Şaguna, potrivit aradon.ro.

Microbuzul circula în spatele camionului, șoferul căruia a încetinit după ce un câine i-a sărit brusc în faţă.


Şoferul microbuzului, un bărbat de 60 de ani, nu a mai apucat să încetinească, la rândul său, a intrat puternic în automarfarul din faţă, iar în urma impactului a decedat. În microbuz erau transportate mai multe cutii de vopsele.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje ale pompierilor, salvării şi poliţiei, iar traficul este blocat pe ambele sensuri de mers.

UPDATE „Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 60 de ani, din Lipova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 79, pe raza localității Andrei Șaguna, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers, acroșând din spate o semiremorcă tractată de un cap tractor condus de un bărbat de 56 de ani, cetățean maghiar, care a redus viteza brusc. În urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului”, a declarat agentul șef adjunct de poliție Claudia Iuga, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad, potrivit sursei citate anterior.

Traficul în zonă a fost blocat aproximativ o oră pe ambele sensuri de mers, după care a fost reluat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.