Accidente pe bandă rulantă în vestul ţării. Persoane internate în spital în...

Accidente pe bandă rulantă în vestul ţării. Persoane internate în spital în stare gravă şi maşini avariate

0
DISTRIBUIȚI

Graba din trafic, şoseaua alunecoasă şi vremea rea sunt cauzele principale ale accidentelor din vestul ţării. În judeţul Caraş-Severin au avut loc ieri nu mai puţin de patru incidente rutiere, care s-au soldat cu persoane rănite şi pagube materiale semnificative.

Un şofer în vârstă de 38 de ani din Pojejena, aflat ieri, în jurul orei 14.40, pe raza localităţii Divici, nu s-a asigurat când a demarat de pe loc şi s-a tamponat cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 44 de ani din Socol. În urma tamponului, femeia aflată pe scaunul din dreapta a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

În aceeaşi zi, aproape de ora 19.45, un bărbat de 36 de ani din Bocşa conducea dinspre Reşiţa înspre localitatea de domiciliu, iar în curba de la kilometrul 5+900 a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un alt autoturism care circula regulamentar şi era condus de un bărbat de 29 de ani.


Ambii şoferi au necesitat transportul la spital.

Pe acelaşi drum, însă pe cealaltă direcţie de mers, două autoturisme s-au tamponat. Şoferul de 54 de ani din Bocşa care se afla în spatele celeilalte maşini implicate în accident nu a păstrat distanţa regulamentară, astfel că tamponul a fost iminent.

Ultimul eveniment neplăcut înregistrat ieri pe şoselele din vestul ţării a avut loc la ora 23.00. Un bărbat de 54 de ani din Rusca Montană, care circula dinspre Haţeg înspre Caransebeş, s-a lovit de un podeţ din cauza vitezei excesive. Şoferul a fost rănit grav şi internat în spital.

Toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind negativă. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.