Accidente în serie pe o şosea din vestul țării: trei maşini zdrobite,...

Accidente în serie pe o şosea din vestul țării: trei maşini zdrobite, două persoane au ajuns internate în spital FOTO VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Două accidente rutiere au avut loc aseară, pe DN58B, drumul ce leagă Reşiţa de Timişoara, în apropierea localităţii cărăşene Moniom. Circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate mai bine de o oră, iar pe ambele sensuri de drum s-au format coloane de sute de metri, până oamenii legii au stabilit cauzele accidentelor, potrivit infocs.ro.

În primul dintre acestea, în jurul orei 21.00, o maşină cu numere de Bucureşti s-a izbit de un taxi.


În urma impactului puternic, ambele autoturisme au ajuns în şanţurile de pe marginea drumului şi au suferit pagube serioase, unul dintre autovehicule fiind distrus în totalitate. Şoferul şi pasagerul din maşina înmatriculată în Bucureşti au fost transportaţi la spital, iar acum se află în grija medicilor.

Tot în acelaşi loc, la scurt timp, alte două autoturisme s-au ciocnit. La fel ca în primul caz, o serie de circumstanţe nefericite au condus către incidente: viteza excesivă, carosabilul alunecos, acoperit cu polei, distanţa mică dintre autovehicule şi, în primul rând, neatenţia conducătorilor auto.

Oamenii legii au deschis, în primul caz, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursă foto & video: infocs.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.