ACS Dumbrăvița strălucește la masa europeană. Cea mai bună echipă din Timiș...

ACS Dumbrăvița strălucește la masa europeană. Cea mai bună echipă din Timiș la sporturile individuale își continuă ascensiunea

0
DISTRIBUIȚI
ACS Dumbrăvița

Anul 2017 a însemnat pentru echipa de tenis de masă a Dumbrăviței un nou titlu național, dar și o participare mai fructuoasă în competițiile europene. Deși clubul timișean a pierdut-o pe Adina Diaconu ștacheta performanțelor nu a scăzut. De fapt, elevele Nicoletei Huszar au ridicat-o printr-o parcurs excelent în ETTU Cup.

ACS Dumbrăvița a primit la final de an premiul de cea mai bună echipă la sporturile individuale din partea DJST Timiș.


În anul care se încheie echipa de tenis de masă din Banat a câștigat un nou titlu național și își continuă drumul în cea de-a doua competiție continentală. În ETTU Cup Dumbrăvița s-a clasat prima în faza a doua a grupelor, unde a avut adversari din Olanda, Turcia și Grecia. În turul 3 a eliminat gruparea rusească din Kazan și urmează să se bată cu Girbau-VIC TT, grupare din Spania.

”Sperăm ca și în viitorul apropiat să obținem aceleași rezultate deosebite pentru Dumbrăvița. Chiar dacă am pierdut o jucătoare foarte valoroasă, pe Adina Diaconu, să nu uităm că în turul Superligii României ne-am clasat tot pe locul 1. Suntem deja în cupele europene, am pășit în turul al IV-lea (ETTU) și urmează în luna ianuarie optimile”, a declarat Andreea Zanfir.

Pe 14 ianuarie are loc meciul tur, la Dumbrăvița, returul cu Girbau-VIC TT fiind programat nouă zile mai târziu, la Barcelona. ”Într-adevăr e greu să te menții la un anumit nivel, dar totul se poate prin muncă muncă și iarăși muncă, doar așa putem aduce rezultate an de an, atât la probele pe echipe, cât și la cele individuale”, a conchis Zanfir cu ocazia premierii de final de an.

Lotul actual al formației de senioare ACS Dumbrăvița e format din Izabela Lupulesku, surorile Andreea Zanfir și Mihaela Dospina, Andreea Balint și Mădălina Pauliuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.