ACS Ghiroda și-a găsit antrenor după ”promovarea” lui Codrea la Ripensia. Cine...

ACS Ghiroda și-a găsit antrenor după ”promovarea” lui Codrea la Ripensia. Cine va fi ”principalul” timișenilor în returul Ligii a III-a

0
DISTRIBUIȚI

Nou promovata timișeană din Liga a III-a a anunțat numele noului antrenor principal. ACS Ghiroda va fi condusă din 2018 de Ilie Rotariu, tehnician care a început sezonul pe banca ”lanternei roșii” Mama Mia Becicherecu Mic.


Formația de pe Calea Lugojului se despărțise la începutul lunii de Paul Codrea, de comun acord, pentru ca fostul internațional să preia divizionara secundă FC Ripensia.

Ilie Rotariu e alegerea Consiliului Director al clubului ACS Ghiroda după despărțirea de Codrea. ”Acesta a fost atras de proiectul pe termen lung propus de clubul nostru, un proiect bazat în special pe promovarea jucătorilor tineri”, se arată în comunicatul clubului timișean.

ACS Ghiroda ocupă locul 9 în Seria a IV-a a a Ligii a III-a, având 18 puncte după disputarea celor 14 jocuri din retur. Ilie Rotariu (55 de ani) a mai condus în acest sezon ultima clasată din aceeași serie, Mama Mia, formație mutată între timp la Jimbolia și care pare condamnată la ultimul loc mai ales după penalizările record suferite (-16 puncte). Înainte Rotariu a pregătit-o și pe CSM Lugoj, tot în C4.

Primul joc oficial din 2018 pentru Ilie Rotariu pe banca Ghirodei va fi chiar în compania fostei sale formații, Mama Mia, joc programat la începutul lunii martie pe arena ”Arpad Thierjung” din Jimbolia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.