Două puncte pierdute printre fulgi: ACS Poli a făcut doar egal cu...

Două puncte pierdute printre fulgi: ACS Poli a făcut doar egal cu modesta Gaz Metan FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

ACS Poli Timișoara a obținut doar un punct cu Mediașul lui Cristi Pustai. Chiar dacă au intrat în cele din urmă în cantonament și au condus devreme prin reușita lui Octavian Drăghici, bănățenii s-au văzut egalați de Bojan Golubovic. S-a încheiat 1-1, un rezultat care îi ajută mai mult pe ardeleni.

Circa 200 de suflete au fost poate pe stadion la ceas aniversar. În condițiile în care echipa din Liga I reclamă deținerea palmaresului. Frigul pătrunzător, dar și primii fulgi de nea au ținut cu siguranță oameni în fața televizorului. Condițiile spartane de la Timișoara îndeamnă la acest lucru. Spectatorii nu l-au mai văzut în schimb pe Soljic în echipa gazdă.

Cei care s-au ambiționat să vină și azi au văzut primul gol după patru minute. Drăghici a primit din stânga de la Ciucur și a marcat din careul mic. ACS Poli a controlat mare parte din prima repriză, dar a avut și emoții. Așa cum s-a întâmplat în minutul 31, când Buziuc, liber din centrul careului nu a trimis rău, dar l-a remarcat pe Straton.

Ratările au costat-o pe echipa lui Ionuț Popa în debutul părții secunde. Nou intratul Golubovic a marcat cu poarta goală după un assist din stânga. Faza din minutul 47 fiind asemănătoare reușitei timișorenilor. Doar că la această fază nici portarul nu a ieșit inspirat. Treptat jocul s-a animat, în timp ce terenul căpăta tot mai multe pete albe. Cu 20 de minute înainte de final gazdele puteau reveni în avantaj, dar șutul lui Curjuric a trecut peste buturi. Gazul a replicat și ea prin Olaru, care era să-l suprindă pe Straton din lateral. Periculoasă a fost și ”libera” lui Constantin de peste zece minute, de această dată portarul bănățenilor părea învins.

ACS Poli a atacat pe final cu Croitoru, fără succes. Timișorenii rămân pe 9 cu 25 de puncte. Gazul urcă pe loc de baraj cu acest egal.

Doman, ceartă cu un spectator

Ieșit la încălzire pe finalul partidei Cătălin Doman a avut un schimb de replic cu unul dintre puținii spectatori veniți la meci. ”Așteaptă-mă afară!”, i-a replicat fotbalistul fanului, jucătorul a primit în schimb câteva injurii dinspre tribună.

ACS Poli Timișoara: Straton – Crețu (64 Haruț), Bocșan, Melinte, Străuț – Artean (cpt.), Vașvari – Al.


Munteanu, Bîrnoi (64 Curjuric), Ciucur – Drăghici (85 Croitoru). Pe bancă: Curileac – Șeroni, Abraw, Doman. Antrenor: Ionuț Popa.

Gaz Metan Mediaș: Greab – Popovici, I. Cristea, M. Constantin (cpt.), Bușu – Sîrghi, Danci (46 Bic), I. Neagu – R. Romeo (Golubovic), Buziuc, Olaru (86 Tîrcoveanu). Pe bancă: Pleșca – Curtean, Zderici, Chamed. Antrenor: Cristian Pustai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.