Ionuț Popa, supărat pe rezultat și pe modul în care echipa sa...

Ionuț Popa, supărat pe rezultat și pe modul în care echipa sa a primit gol cu Mediaș. Tehnicianul a vorbit despre ajutorul unui sponsor înainte de meci

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

ACS Poli a făcut doar 1-1 pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș. Ionuț Popa nu avea cum să fie mulțumit de rezultat. Tehnicianul consideră că echipa sa își poate lua adio de la play-off și a vorbit despre starea echipei după discuțiile aprinse din ultimele zile.

”Sunt supărat pe rezultat, pe jucători că nu se poate să iei goluri așa de cascadorii râsului. Din faze care nu anunță nimic. Așa am pățit și cu Steaua și acum, Crețu și Straton aveau ei mingea. A venit adversarul, a dat gol, și echipa parcă nu mai are moralul de a trece peste situație. În ultimele cinci etape am câștigat una și am remizat patru. Am pus capăt speranțelor noastre la play-off. Era clar că dacă dădeam un gol puteam câștiga, dar echipa noastră nu știe să joace pe așa teren. Azi trebuia să trimiți repede mingea, în careu… Mă mir că nimeni nu face reclamații (legat de vreme)… Normal ar trebui să se joace fără play-off/play out”, a declarat Ionuț Popa.

Tehnicianul a ținut să mulțumească unuia dintre sponsorii echipei care apare de mult timp pe tricouri dar nu a precizat clar în ce a constat ajutorul.


Cel mai probabil e vorba de un mic ajutor financiar. ”La noi totul a intrat în normalitate, a fost o supărare a jucătorilor, a venit vicepreședintele în vestiar. Degeaba au spus că nu vor intra în cantonament, a fost la supărare. Trebuie să avem răbdare, au făcut lucruri frumoase… Bine ar fi ca echipa să continue. Trebuie aduși trei-patru jucători, dacă sunt posibilități”, a mai spus Popa despre posibila grevă a jucătorilor.

Soljic, pe picior de plecare

Croatul Josip Soljic, care a gafat cu FCSB, pare nedorit de conducere, dar Popa dă de înțeles că nu se poate despărți de nimeni acum. ”Au plecat patru jucători. Azi a fost Soljic chemat la conducere, vrea să-și rezilieze contractul, greu, sper să nu plece jucătorii în această iarnă. Ne preocupă să ieșim bine din această fază”, a precizat Popa.

”Le mulțumesc acelor suporteri care ne susțin. Un grup care e alături mereu”, a precizat tehnicianul despre fanii lui ACS Poli de la tribuna a doua. Tehnicianul a fost surprins, nu știa că azi era zi de sărbătoare la Timișoara. ”N-am știut, dacă îmi spuneați mai repede, veneam la cravată, am una vișinie. E un eveniment pe care-l aplaud, promit că le dau o pizza la primul antrenament”, a adăugat Ionuț Popa.

Pustai, mai fericit

”Felicit ambele echipe, pe un teren așa de greu până la urmă nu au fost accidentări. Am început slab, am revenit, la fel, gazdele au început slab partea a doua. Chiar dacă am sperat la mai mult la un moment dat. Noi doream să jucăm 4-1-4-1, dar am schimbat din cauza terenului. Deja suntem în decembrie. Eu sper să fi trecut înaintea lui Sepsi e singurul obiectiv pe care-l putem îndeplini anul acesta. Până se termină meciul lor suntem deasupra lor”, a spus Cristian Pustai, tehnicianu lui Gaz Metan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.