Angajații RATT nu și-au luat salariile. Ce implicare ar putea avea Primăria...

Angajații RATT nu și-au luat salariile. Ce implicare ar putea avea Primăria Timișoara

6
DISTRIBUIȚI

Angajații Regiei Autonome de Transport Timișoara se confruntă cu niște zile grele. Vatmanii și șoferii de autobuze nu și-au primit salariile, care ar fi trebuit să le intre în conturi încă din 10 decembrie.


Surse din cadrul regiei susțin că șoferii și vatmanii ar fi disperați și că mulți dintre ei plănuiesc să intre în concedii, pentru a nu fi nevoiți să muncească fără să fie remunerați. Alte surse din cadrul regiei susțin că angajații nu și-au luat lefurile pentru că Primăria Timișoara nu ar fi virat în conturile regiei banii aferenți plății subvențiilor achitate de la buget local pentru elevi, studenți și pensionari. Trebuie menționat că prefectul Eva Andreaș a prezentat astăzi o situație privind datoriile pe care le are Primăria Timișoara către Colterm, compania care beneficiază de subvenții de la Consiliul Local, la fel ca și RATT.

Purtătorul de cuvânt al RATT, Diana Pleșa, a explicat pentru PRESSALERT.ro că „RATT a efectuat cu prioritate plățile către furnzori, urmând ca de mâine să treacă la plata salariilor angajaților”. Viceprimarul Dan Diaconu a informat RATT că va cere o verificare a informațiilor pe care le deținem și va reveni cu un punct de vedere oficial. Până la ora redactării acestui material niciunul din cei doi nu a contactat PRESSALERT.ro

6 COMENTARII

  1. Niste gunoaie cei din primarie, spun de nu stiu cand ca trensportul in cimun nu e rentabil. Bai, imbecililor, rahati cu ochi, texte de genu’ merg in Africa, nici unde pe planeta transportul in comun nu e si nu poate fi rentabil.

  2. Are dreptate primarul, in loc sa se plateasca darile la stat sau facut plati preferentiale la diverse firme capusa care au renovat muzeul pe milioane de euro , complexul de pe strada renasterii si terenurile de fotbal. Oare mai exista Curtea de Conturi , sau aia merg doar preferential ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.