ASU Politehnica merge la Pitești cu gândul la atacarea locului 3. ”Putem...

ASU Politehnica merge la Pitești cu gândul la atacarea locului 3. ”Putem spera la un loc de baraj”

0
DISTRIBUIȚI

”Băieții în ghete” încheie anul cu un duel alb-violet în deplasare. ASU Politehnica speră să o învingă și în retur pe FC Argeș pentru a ataca în primăvară locul de baraj, ocupat în acest moment de Chindia Târgoviște. Piteștenii sunt o nucă tare pe final de an, având la rândul lor trei victorii consecutive in B.

”Ne așteaptă un meci dificil, ultima etapă din acest sezon de toamnă. Probabil un teren destul de desfundat. Întâlnim o echipă bună, care vine după trei victorii consecutive, dar e un meci important pentru noi și trebuie să terminăm cu un rezultat pozitiv acest sezon de toamnă”, a declarat Bogdan Andone.

FC Argeș nu va putea miza sâmbătă pe Raul Costin și Cătălin Stan, ambii suspendați. ”Au doi jucători suspendați, dar au un lot numeros, echilibrat valoric, și au soluții pe acele posturi.


O echipă ofensivă, au marcat cinci goluri în ultima etapă. Dacă ne luăm după ultimele trei etape se întâlnesc cele mai în formă echipe. E un meci cu miză, sper să fim concentrați, să nu facem greșeli pe faza defensivă și să fructificăm ocaziile pe care le vom avea”, a mai spus Andone. Acesta la rândul său nu știe dacă va putea miza pe Krausz și Taub, care acuză probleme medicale.

”E un meci ca toate celelalte. Sperăm să terminăm bine acest an. Sper să reușesc să marchez și sâmbătă. Cu o victorie la Pitești, ținând cont că în primăvară jucăm cu Chindia prima etapă, putem spera la un loc de baraj, dar mai e mult până departe, să sperăm că reușim ceva frumos. Chiar dacă am început mai slab, am simțit că putem. Nu ne mai gândim la cum am pierdut puncte…”, a adăugat Cătălin Bădăuță, jucător care în runda trecută a revenit pe lista marcatorilor.

Ioan Mera era cel mai optimist dintre alb-violeți când la ASU Poli se vorbea doar de primele zece locuri. ”Ne așteaptă un meci greu. Noi trebuie să mergem acolo concentrați, să ne facem jocul nostru și să ne întoarcem cu trei puncte. Eu de asta am și semnat cu ASU, credeam că putem să adunăm puncte și să urcăm în clasament. Trebuie să ascultăm antrenorul și să facem ce trebuie, eu cred că putem ajunge la final unde ne dorim. Noi trebuie să ne facem jocul”, a conchis Mera.

Partida FC Argeș Pitești – ASU Politehnica Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 12.00 (transmis pe Telekom Sport), in etapa a 21-a a Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.