Se conturează lista cu jucătorii pe care Bogdan Andone nu-i mai vrea...

Se conturează lista cu jucătorii pe care Bogdan Andone nu-i mai vrea la ASU Politehnica. ”Am rămas surprins de decizia luată”

0
DISTRIBUIȚI
Marius Staicu, doar jumătate de sezon la ASU Poli. Foto: Gabriel Brezeanu

ASU Politehnica a avut un final de an pozitiv, dar asta nu înseamnă că Bogdan Andone nu va opera modificări notabile în lot. Pe ”lista neagră” întocmită de antrenorul ”Băieților în ghete” se află cel puțin doi localnici. Astfel, înainte de Crăciun timișorenii Marius Staicu și Mădălin Stancu au aflat că nu mai sunt doriți la formația susținută de suporteri.

Echipa alb-violetă a intrat în vacanță, dar conducerea a trebuit să poarte o discuție inconfortabilă cu câțiva dintre jucători. Andone a hotărât să se despartă de câțiva dintre elevii săi pentru a face loc achizițiilor.

Printre cei anunțați că se află pe lista ”de transferuri” e și Marius Staicu. Sosit în vară de la Mioveni el nu a ajuns să reprezinte opțiunea numărul 1 în atac în formația gândită de Bogdan Andone. Atacantul în vârstă de 30 de ani a marcat doar două goluri în campionat. A avut 19 apariții, dar multe dintre ele din postura de rezervă.


De asemenea ”Staikone” a mai contribuit cu un assist în victoria de pe teren propriu cu fosta sa formație și a marcat din penalty singurul gol al jocului de Cupă cu Biledul.

”Am rămas surprins de decizia luată de Bogdan Andone. S-a văzut că nu prea am fost dorit. E greu să faci ceva când joci doar patru meciuri titular. Îmi pare rău că nu am jucat derby-urile cu UTA și Ripensia. Pe mine ca timișorean mă doare. Mie contractul îmi expiră în iunie, încă nu am semnat rezilierea. Trebuie să discut, sunt ceva echipe interesate de mine, la nivelul B-ului, dar acestea nu știu situația mea. Sunt dezamăgit, eu la Timișoara nu am revenit pentru bani. În momentul ăsta sunt în vacanță, în Spania, aștept să treacă sărbătorile… Vreau să mulțumesc suporterilor, sunt o galerie care te împinge de la spate. Sunt unici în România. Sunt de admirat ce pot să facă prin acest proiect”, a declarat Marius Staicu pentru Pressalert.ro.

Un alt jucător care o va părăsi pe ASU Politehnica e Mădălin Stancu. Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a bifat doar șapte prezențe în toamnă.

Timișorenii se vor mai despărți de cel puțin doi jucători nedoriți în continuare. De asemenea există și interes pentru remarcații constanți ai echipei. Așa cum e cazul lui Radu Motreanu, care ar putea deveni opțiune pentru ACS Poli în condițiile în care pleacă Crețu. Totuși, jucătorul împrumutat de echipa de Liga I poate fi păstrat de ”Băieții în ghete” până în vară, când expiră înțelegerea curentă.

ASU Poli păstrează speranțe cel puțin la locul de baraj, încheind anul la șase puncte distanță de Chindia (locul 3).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.