Avertismentul dur al unui primar PNL din vestul țării pentru Nicolae Robu:...

Avertismentul dur al unui primar PNL din vestul țării pentru Nicolae Robu: „Distrugi orașul!”

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei Nicolae Robu este avertizat de un alt edil-șef, tot din PNL, legat de dezvoltarea prea în forță, spune el, a capitalei Banatului.

Primarul Reșiței Nelu Popa a declarat, într-un interviu acordat publicației online Express de Banat, că a discutat cu Robu pe tema atragerii noilor investitori în Banatul montan.


Popa susține că a încercat, pe de altă parte, să-i și deschidă ochii colegului său de partid asupra noilor realităţi ale Timişoarei.

„I-am spus-o de la obraz şi i-am spus cinstit că face rău ce face! Dar nu mă crede Robu! E prietenul meu, e liberal de-al meu, dar îl ştim toţi pe Robu cum e el, Robu! I-am spus, dom’le, distrugi oraşul dacă continui să dai avize de fabrici în jurul Timişoarei, vei ajunge într-o situaţie în care infrastructura ta – care oricum deja de vreo doi ani are problema asta – nu mai face faţă şi-ţi vei pune în cap orăşenii, pe timişorenii tăi, pe aborigenii tăi ăia vechi. I-am spus: n-o să te mai suporte nimeni! Dar omul nu mă ascultă, nu mă crede, continuă să dea avize“, a declarat primarul Nelu Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.