Bărbat de 74 de ani dispărut într-o pădure din Caraș-Severin, căutat de...

Bărbat de 74 de ani dispărut într-o pădure din Caraș-Severin, căutat de două zile de peste 50 de persoane

0
DISTRIBUIȚI

Alertă în județul Caraș-Severin, unde peste 50 de persoane caută, astăzi, un bătrân de 74 de ani, care a plecat într-o pădure și nu s-a mai întors.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Caraș-Severin, 50 de pompieri, jandarmi, salvamontiști, polițiști, lucrători silvici și voluntari caută, astăzi, într-o pădure din zona satului Borlovenii Noi, un bărbat în vârstă de 74 de ani.

Acesta a plecat în pădure, sâmbătă, și nu s-a mai întors acasă, autoritățile fiind anunțate, ieri, de dispariția bărbatului, în urma unui apel la 112.


Imediat, s-a constituit de urgență o echipă, coordonată de ISU Caraș-Severin, care a plecat în căutarea persoanei dispărute.

“Din informaţiile primite, se pare că persoana dispărută a plecat în pădure, alături de alţi doi bărbaţi. Dimineaţa, în data de 10 decembrie, când cele două persoane au constatat că bărbatul în vârstă de 74 de ani nu s-a întors acasă, au anunţat autorităţile”, a declarat Elena Tarla, purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin.

Aseară, căutările au fost oprite, fiind reluate în această dimineață.

“În acțiunea de căutare sunt agrenate 50 de persoane: pompieri, jandarmi, salvamontiști, polițiști, membri din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Prigor, voluntari și lucrători ai ocolului silvic”, a anunțat ISU Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.