Bulgar cu un camion burdușit cu țigări de contrabandă, prins la granița...

Bulgar cu un camion burdușit cu țigări de contrabandă, prins la granița cu Ungaria. Ce scuză penibilă a avut în fața polițiștilor FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un cetăţean bulgar care a încercat să transporte ilegal în țara lui mii de ţigări, a fost oprit de oamenii legii, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac. Şoferul a fost depistat ieri, aproape de miezul zilei, atunci când s-a prezentat la vamă pentru efectuarea formalităţilor de trecere a frontierei.

Ascunse în camionul pe care-l conducea au fost găsite 3150 de pachete de ţigări în valoare totală de 53.500 de lei, a căror provenienţă nu a putut fi justificată cu niciun document. În vârstă de 57 de ani, Evgeni G conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor marca Scania şi semiremorcă Schimtz, ambele înmatriculate în Bulgaria, cu ajutorul cărora transporta produse farmaceutice şi alimentare.


Printre şi sub paleţii de marfă au fost descoperite cartuşele de ţigări marca Benson&Hedges şi Dunhill.

Şoferul a declarat că ţigările nu-i aparţin şi că a fost rugat de un prieten să le transporte în Bulgaria. Întreaga cantitate de marfă ilegală a fost confiscată, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.