Cadouri de Crăciun din partea JazzyBIT: videoclip nou şi albume gratis VIDEO

Cadouri de Crăciun din partea JazzyBIT: videoclip nou şi albume gratis VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia timişoreană JazzyBIT a lansat un nou videoclip din seria „The Alt Club Sessions” la piesa „Poate De Ce”, inclusă pe albumul de debut al trupei, „Touch the Sky”.

„”Poate De Ce” reprezintă piesa noastră de suflet, care s-a născut din amintiri și tristețe, cu toate acestea fiind o melodie care te incălzește cu speranță: “De ce” se intâmplă unele lucruri în viață, “Poate” orice are o însemnătate aparte, de multe ori neînțeleasă de noi. Clipul a fost filmat și editat de către Amalia Gaiță și Cristina Precupaș, iar de partea de înregistrare și mastering s-a ocupat Attila Lukinich (DSPro)“, spun membrii formaţiei.

În luna septembrie a acestui an, trupa a lansat cea de-a doua piesă live filmată la Alt Club din Timișoara, «Curaçao». Formaţia alcătuită din Teodor Pop (pian, claviaturi), Mihai Moldoveanu (bas) și Szabó Csongor-Zsolt (tobe) a lansat albumul de debut Touch the sky, în urmă cu trei ani, cu un recital care a avut loc în Sala de concerte „Mihai Perian” a Colegiului Naţional de Artă „Ion Vidu.


Cel de-al doilea material discografic din cariera trupei, „Horizon“, a fost lansat tot în data de 2 februarie, la exact doi ani după lansarea albumului de debut şi la patru ani după primul lor concert. Discul „Horizon“ a fost publicat la EM Records, casa de discuri a cunoscutei vocaliste de jazz Elena Mîndru, actualmente stabilită în Finlanda, iar coperta acestuia a fost realizată de către Ovidiu Hrin / Synopsis. În luna decembrie a acestui an muzicienii timişoreni au fost răsplătiţi cu mai multe premii în cadrul premiilor Banat Jazz Awards. Cel mai bun baterist al anului a fost numit Szabo Csongor Zsolt, premiul de „Cel mai bun basist al anului 2017“ a mers către Mihai Moldoveanu iar Teodor Pop a fost recompensat cu premiul pentru „cel mai bun pianist al anului“.

O altă surpriză oferită de trupă fanilor este accea că albumele JazzyBIT se pot descărca gratuit în perioada sărbătorilor

„În perioada 22 – 26 decembrie, albumele „Touch the Sky” și „Horizon” se pot descărca gratuit de pe contul nostru Bancamp. Trebuie doar să introduceți costul „0” în momentul achiziției albumelor digitale“, spun membrii trupei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.