Călătorie nocturnă şi electrizantă pe axa Paris – Berlin la Timişoara

Călătorie nocturnă şi electrizantă pe axa Paris – Berlin la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Seara va fi deschisă de ritmurile timişoreanului DJ Angel

Institutul Francez și Centrul Cultural German din Timișoara sărbătoresc finalul unui an intens și bogat în colaborări în compania a trei dintre dintre cei mai în vogă DJ francezi și germani ai momentului. Paris-Berlin Electronic Winter Night este o invitație la o călătorie nocturnă și electrizantă cu sounduri care vor încălzi atmosfera.

Seara se deschide pe acordurile lui Phil Evans (Germania). Pasiunea acestuia pentru muzica house și techno înflorește atunci când începe să frecventeze Freebase și să iasă în cluburile din Frankfurt, în special în clubul Robert Johnson. Își începe cariera la Mainz, ca warm up DJ în diferite cluburi studențești, iar acum este co-owner al două case de discuri : GOSU (împreună cu Manuel Schatz) și Pager Records

Următorul DJ al serii, Cosmo Vitelli (Franța), este mai mult un copil indie decât un clubber.


Până să descopere că e mai distractiv să se joace cu un 4-track recorder și un sampler, acesta cânta la chitară în ținute rock. Din dorința de a rămâne independent, își creează propriul label, “I’m a Cliché”, în 2004. Când nu e pe străzile din Belleville (Paris), poate fi găsit animând, împreună cu DJ Sundae ”No Weapon is Absolute”, un show lunar la Rinse FM, sau călătorind în jurul lumii, cântând solo și satisfăcându-și astfel apetitul de globbe-digger. Fugind întotdeauna de rutină, Cosmo Vitelli s-a mutat la Berlin, unde pregătește un nou EP care va apărea în curând.

DJ Sundae (Franța) va mixa apoi până dimineața, convins că va transmite și publicului pasiunea lui pentru amestecul electro / post-punk. DJ, designer, label manager, Sundae nu e un arhivist de mixetape-uri ca oricare. Acesta include în creațiile sale un fir roșu, o ținută dată de căutarea unei frumuseți rare, subtile și fragile. A scos până acum mai multe discuri psyche-folk, disco-rock și remix-uri la casele sale de discuri (Hollie Records sau Idle Press). Ca DJ, poate fi găsit alături de Harvey, Weatherall, Red Axes… sau la festivaluri precum Worldwide, sau la Salon des Amateurs. De asemenea, este în fiecare lună la emisiunea “No Weapon Is Absolute”, alături de Cosmo Vitelli.

Responsabil cu încălzirea atmosferei, la începutul serii, va fi DJ-ul timișorean Angel (Souled Out). Evenimentul va avea loc sâmbătă, 9 decembrie, începând cu ora 22.00, la D’arc The Bar, iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.