Ce trebuie să facă pacienții timișoreni asigurați dacă nu li se acordă...

Ce trebuie să facă pacienții timișoreni asigurați dacă nu li se acordă îngrijiri la care au dreptul, în spitale. Câți bani primesc unitățile medicale de la Casa de Asigurări

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1261629243">

Anunț important făcut de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș. Cu scopul de a veni în sprijinul asiguraților, în luna octombrie, instituția a suplimentat bugetul spitalelor din județ cu suma de opt milioane de lei.

Persoanele care nu beneficiază de serviciile medicale de care au nevoie în spitalele care sunt în contract cu CJAS Timiș sunt sfătuite să sesizeze instituția.

“Toate persoanele care se adresează spitalelor beneficiază de asistența medicală de care au nevoie și la care au dreptul, fără întrerupere. Facem un apel în acest sens, ca în cazul în care orice persoană întâmpină dificultăți în obținerea serviciilor medicale de care are nevoie în cadrul spitalelor, să sesizeze Casa de Asigurări de Sănătate Timiș”, se arată într-un comunicat de presă transmis de CJAS Timiș, luni.

În urma suplimentării făcute în luna octombrie, bugetul total pentru acest an alocat spitalelor din județul Timiș a ajuns la aproximativ 380 de milioane de lei.

Cele mai multe fonduri s-au alocat Spitalului Județean Timișoara – 110 milioane lei, Spitalul Municipal Timișoara – 81 milioane lei, Spitalul de Copii “Louis Țurcanu” – 45 milioane lei, Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” – 19 milioane lei, Institutul de Boli Cardiovasculare – 20 milioane lei, Spitalul Municipal Lugoj – 14 milioane lei, Spitalul de Psihiatrie Gătaia – 15 milioane lei, Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Jebel – 15 milioane lei.

CJAS Timiș mai anunță că a realizat o analiză și a constatat că există spitale care nu au reușit să-și consume sumele alocate pentru primele nouă luni din acest an.

Cele mai mare sume neutilizate s-au înregistrat la Spitalul Municipal Timișoara, care a rămas cu aproape trei milioane de lei neconsumați, Spitalul de Copii “Louis Țurcanu” – 1,3 milioane lei, Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” – 1,5 milioane lei, Spitalul Municipal Lugoj – 1,2 milioane lei și Spitalul CFR – 500.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.