Cele mai scumpe parcări din Timişoara: cât i-a costat pe unii șoferi...

Cele mai scumpe parcări din Timişoara: cât i-a costat pe unii șoferi că și-au lăsat mașinile pe pistele de biciclete

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhiva

S-au scurs nu mai puţin de cinci ani  de când municipalitatea timişoreană promite că va construi o parcare de mari dimensiuni în centrul orașului.


Explicaţia pentru faptul că deocamdată obiectivul a rămas doar pe hârtie? Lipsa unui spațiu adecvat. Nu e de mirare că pentru mulți șoferi pistele de biciclete au devenit adevărate locuri de parcare.
Doar în ultima săptămână 21 de șoferi au fost amendați de Poliția Locală Timișoara.

„Cele mai frecvente locații în care s-au constatat astfel de probleme sunt Bdul Republicii, str. Gheorghe Lazăr și str. Paris. În ultima lună au fost aplicate un număr 307 sancțiuni contravenționale, parte dintre acestea întocmite pe loc, iar o parte în urma aplicării de colante autoadezive. Sancțiunile prevăzute de OUG 195/2002 fiind între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, respectiv oprire sau staționare. Poliția Locală atenționează din nou conducătorii auto să nu mai parcheze pe pistele special amenajate pentru vehiculele cu două roți deoarece în caz contrar riscă sancțiuni drastice sau chiar ridicarea autoturismelor care blochează trecerea bicicliștilor”, a transmis Poliţia Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.