Certat cu conducerea PNL Timiş, primarul din Sânnicolau Mare Dănuţ Groza cere...

Certat cu conducerea PNL Timiş, primarul din Sânnicolau Mare Dănuţ Groza cere sprijin de la PMP pentru proiecte de 50 de milioane de lei

0
DISTRIBUIȚI

În conflict cu conducerea PNL Timiș și la doar un pas de a fi exclus din partid, edilul-șef din Sânnicolau Mare, Dănuț Groza, colaborează cu un fost coleg din PDL, ca să obțină finanțarea necesară implementării unor proiecte pentru orașul pe care îl conduce. Deputatul PMP Cornel Sămărtinean a declarat recent că le-a cerut primarilor din Timiș să îi comunice listele cu proiecte pentru care au nevoie de la bani de la guvern.

„Vreau să vă spun că am primit câteva răspunsuri.


Din păcate, din 99 de UAT-uri majoritatea nu au răspuns solicitărilor mele. Stau și mă întreb, oare chiar nu există niciun fel de interes ca proiectele județului Timiș să fie duse în București? Să fie discutate în Parlamentul României vizavi de aprobarea bugetului național? Am discutat inclusiv cu colegi de la PNL și PSD dacă știu ei alte proiecte, să discutăm și să încercăm să ne unim acele inițiative și, din păcate, nici unul nu mi-a confirmat că ar fi primit solicitări directe de la primarii din județul nostru, ca să știm ce facem, cu ce votăm”, a spus deputatul PMP.

Printre primarii care i-au trimis liste cu proiecte pentru care ar avea nevoie de finanțare de la nivel național se află și Dănuț Groza, primarul din Sânnicolau Mare, fost coleg de partid al deputatului Sămărtinean pe vremea PDL. „Vreau să îi mulțumesc colegului și prietenului mei primarul din Sânnicolau Mare, Dănuț Groza, care mi-a răspuns solicitărilor și care mi-a trimis agenda publică pe care o are. Vă dau câteva exemple: reabilitarea centrului pietonal din Sânnicolau Mare în valoare de cinci milioane de lei, o pistă de bicicliști care face legătura între două mari fabrici traversând orașul de la nord la sud în valoare de două milioane și jumătate de lei, un centru SPA ca și bază de tratament având în vedere că pe raza orașului se găsesc șapte izvoare de apă termală și dânșii, ca și și consiliu local, consideră oportun construirea unui SPA de 48 de milioane de lei”, a explicat Sămărtinean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.