ACS Poli s-ar mulțumi cu un punct din duelul cu CFR Cluj....

ACS Poli s-ar mulțumi cu un punct din duelul cu CFR Cluj. Unii jucători vor decide după duelul cu Dinamo dacă mai stau: ”Eu mă gândesc la mine și la familia mea”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

ACS Poli Timișoara are parte de două meciuri dificile pe final de an. Sâmbătă, elevii lui Ionuț Popa joacă la CFR Cluj, echipă impotriva căreia bănățenii au reușit in tur una dintre surprizele sezonului. Dată fiind insă situația actuală a echipei de pe Bega o remiză in Ardeal ar fi de ”aur”.

”Din păcate nu putem alinia echipele pe care le-am avut in tur cu CFR și Dinamo, lipsesc patru titulari. In condițiile in care jucătorii noștri vor da dovadă de inteligență vom obține un rezultat bun. Mă gândesc că CFR e echipa de pe primul loc și isi dorește să se mențină pe primul loc. Vor incerca să-și ia revanșa. Dacă putem să profităm putem obține un rezultat pozitiv. Și un egal, pentru noi să nu pierdem ar fi binevenit”, a spus Ionuț Popa.

”Cred că voi schimba câțiva jucători… Depinde cum vor fi arbitrați. Sper ca băieții să lase problemele deoparte”, a precizat Popa, care nu era sigur dacă va miza sau nu pe Șeroni. Absențe sigure sunt Cânu (accidentat) și Munteanu (suspendat).

”CFR e o echipă foarte agresivă când pierde mingea. Au jucători care știu să țină mingea.


Sunt jucători tehnici, au jucători in atac cu experiență, maturitate. Periculoși la fazele fixe. CFR te prinde o dată și te taxează. Are un cuvânt greu de spus in campionat. Se pot distanța mult de Steaua, pentru că ea are fluctuații. CFR are prima șansă la campionat, totul e bine făcut ca organizare”, a conchis tehnicianul lui ACS Poli.

”Cine nu e mulțumit să-și rezilieze contractul”

In această săptămână reprezentanții echipei au avut o discuție cu conducerea și primarul Nicolae Robu. După cum se știe cel din urmă e nemulțumit că cei din echipă se plâng de datorii. Popa nu mai e la fel de virulent in declarații și a rezumat intâlnirea. ”Am avut o discuție cu domnul primar și conducerea, au fost invitați și doi jucători, Cânu și Croitoru, nu e un secret. S-a discutat problema vizavi de ceea ce e. Nu mai vrem să comentăm. Am ințeles, dacă sunt bani ii vom primi, dacă nu… Cine nu e de acord poate să meargă să discute cu conducerea vizavi de rezilierea contractului. Sper să avem ințelegere la jucători… nu să băgăm toți memorii. Cei din conducere pot să rezolve, am incredere. Trebuie să fim un grup, toți suntem in aceeași situație”, a explicat Ionuț Popa.

O parte a jucătorilor ințeleg situația, dar mai mulți componenți de bază sosiți chiar in vară sunt hotărâți să plece dacă nu vor vedea niciun ban până la jocul cu Dinamo. ”Noi trebuie să ne facem treaba pe teren. Și, problemele se vor rezolva. Suntem aceeași echipă care a dat patru goluri CFR-ului… Atmosfera a fost okay, nu a fost problemă să nu intrăm in cantonament. A fost o ședință intre noi, avem familii. Erau niște angajamente când am venit. Eu tot mai sper să se rezolve problemele. Mă gândesc la multe lucruri, aștept meciul cu Dinamo și nu știu ce se va intâmpla. Te gândești la viitorul tău. Eu sper să fie bine aici și să pot continua. Eu mă gândesc la mine și la familia mea”, a spus Valentin Crețu.

Partida CFR Cluj – ACS Poli Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 20.00, in etapa a 21-a a Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.