Concertul Dire Straits Experience este aproape „sold out”. Vezi regulile organizatorilor pentru...

Concertul Dire Straits Experience este aproape „sold out”. Vezi regulile organizatorilor pentru spectatori

0
DISTRIBUIȚI

Foștii membri ai legendarei trupe Dire Straits, Chris White & Chris Whitten, se întorc în România. După succesul fulminant înregistrat în trecut – două concerte sold-out la Timisoara și București și numeroase reacții entuziaste primite din partea publicului la Cluj-Napoca – Dire Straits Experience a ales să aniverseze 40 de ani de la lansarea “Sultans of Swing” printr-un concert care va avea loc duminică, 10 decembrie, la Filramonica Banatul.

Mai bine de 20 de ani au trecut de când membrii Dire Straits au ales să urmeze căi diferite, lăsând în urmă un catalog remarcabil cu unele dintre cele mai bune compoziții și prestații live de la răsăritul rock-ului încoace. Nostalgia vechilor fani Dire Straits, dar și curiozitatea și dorința arzătoare ale celor tineri de a asculta live piese de referință din istoria muzicii rock au creat premisele reuniunii unora dintre membri, sub numele The Straits, în cadrul unui concert caritabil desfășurat la Royal Albert Hall.

Locul lui Mark Knopfler a fost ocupat de Terence Reis, un artist desăvârșit, caracterizat de Chris White astfel: “Când am pus bazele unei formații alături de care să cânt piesele Dire Straits în cadrul concertului de la Royal Albert Hall, nu am crezut că este posibil să găsesc pe cineva care să ia locul lui Mark fără a părea un impostor. Am greșit. În Terence Reis cred că am găsit prima persoană de pe planetă care să poată cânta ca Mark, dar care să își mențină, totodată, propria identitate și integritate. Datorită respectului său față de Knopfler, Terence este capabil să interpreteze piesele într-o maniera onesta care permit energiei și talentului să se afirme. Fără Terence, nu am putea funcționa.”

Astăzi, The Straits a devenit The Dire Straits Experience, un pilon al muzicii rock de calitate, care reușeste să mențină în viață universul mult iubit creat de Dire Straits.


Membrilor originali Chris White & Chris Whitten și lui Terence Reis li se alatură instrumentiști din elita industriei muzicale care au colaborat cu regretații Joe Cocker, Ray Charles și David Bowie, iar astăzi lucrează cu artişti precum Paul McCartney, Tina Turner, Rod Stewart, Van Morrison sau David Gilmour. Show-ul The Dire Straits Experience este un “must see” pentru iubitorii muzicii bune și pentru toți cei care vor să guste puțin din istoria glorioasă a unuia dintre cele mai importante și influente grupuri muzicale din toate timpurile. Biletele sunt disponibile în reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Diverta, benzinăriile OMV, librăriile Humanitas și Cărtureşti și online pe www.eventim.ro

Concertul este aproape „sold out”. Evenimentul este de mare interes pentru publicul din Romania, în acest momenti fiind disponibile foarte puține locuri. Pentru confortul și siguranța spectactorilor, organizatorii transmit următoarele informații și reguli de acces:

„Porțile Sălii Capitol se vor deschide la ora 19:00. Accesul publicului va incepe de la ora 19:00, iar spectacolul incepe la ora 20:00. Fanii sunt rugați să vină incepand cu ora 19:00 pentru ca accesul să se desfășoare în condiții optime și pentru a nu rata începutul spectacolului.

În sala de concerte nu va fi permis accesul cu: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căşti motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro”.

Ultimele bilete pot fi achiziționate din rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Diverta, benzinariile OMV, librăriile Humanitas și Cărtureşti și online pe www.eventim.ro şi la intrare în ziua concertului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.