Cum îi protejează legea pe cei care ocupă locuințe sociale în Piața...

Cum îi protejează legea pe cei care ocupă locuințe sociale în Piața Traian, din care Primăria Timișoara vrea să-i evacueze

0
DISTRIBUIȚI

După ce săptămâna trecută primarul Timișoarei Nicolae Robu anunța că o familie de hoți de buzunare va fi evacuată din locuința socială primită în Piața Traian, astăzi, edilul a făcut un nou anunț pe această temă.

„Au fost evacuate două familii din apartamentele 23 și 31 de pe strada Ion Mihalache numărul 1.


Nu mai putem face evacuări pentru că ne împiedică legea. Legea interzice să se facă evacuări între 1 decembrie și 31 martie, dar la 1 aprilie vom evacua cel puțin trei familii care creează probleme în Piața Traian și mai avem procese cu încă trei și sper să fie încheiate și aceste procese. Pas cu pas, curățăm zona de oameni certați cu legea. A fost o mare greseală a administrației precedente alocarea de locuințe în Piața Traian către astfel de oameni într-o piață istorică precum e Piața Traian, cu clădiri atât de frumoase. Nu trebuie transformată acea zonă în una de locuințe sociale, locuințele sociale trebuie amplasate în mod corespunzător”, a adeclarat Robu astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.