Cum pun reprezentanții primăriilor din Timiș în pericol viața elevilor care merg...

Cum pun reprezentanții primăriilor din Timiș în pericol viața elevilor care merg la școlile din județ

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Redesteptarea

Iresponsabilitate crasă din partea primăriilor din Timiș. Deși ar fi trebuit să schimbe anvelopele autovehiculelor care transportă copiii la școli, responsabilii de această problemă se fac că plouă.


Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, susține că viața micuților este pusă în pericol zi de zi și că a dispus măsuri urgente pentru remedierea siuației.

„Am avut o discuție cu Prefectura și Inspectoratul Județean de Poliție. Cum au dat primii fulgi de zăpadă, deja am avut câteva accidente în județul Timiș. Din toate sesizările, chiar dacă nu au fost implicate microbuzele școlare, avem informații că în mod special aceste autovehicule nu sunt dotate cu anvelope de iarnă și s-a dispus către toate unitățile administrativ-teritoriale să schimbe în regim de urgență anvelopele la microbuzele școlare, ținând cont că în fiecare zi fac deplasări cu copii acasă, la școală. Luăm această măsură pentru a preveni anumite evenimente nedorite. Am făcut o adresă către primării să facă schimbul de anvelope, iar, după aceea, poliția va fi pe traseu și vor proceda la controale”, a declarat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.