Cupola cu lumini de Crăciun revine în centrul Timișoarei. Robu: „Am intervenit...

Cupola cu lumini de Crăciun revine în centrul Timișoarei. Robu: „Am intervenit personal”

0
DISTRIBUIȚI

Cupola de lumini din centrul orașului va fi montată din nou la finele acestei săptămâni. Este anunțul făcut de primarul Nicolae Robu pentru toți cei căre s-au întrebat unde este cupola care a devenit deja tradițională și în alte orașe, precum Sibiul.

„Acea cupolă dădea farmec, nu o avem noi, o au deja multe orașe, dar nu este motiv să considerăm că ea s-a banalizat și s-o înlocuim.


Am spus că nu voi accepta așa ceva, dacă nu văd o simulare pe calculator care să mă convingă că e mai bine cu altceva. Evident că nimeni nu a venit cu altceva care să arate că e mai spectaculos și mai frumos cu altceva. Ne-am trezit că nu mai avem cupolă. Am intervenit personal și ne va veni cupola. Promisiunea este că va veni în data de 8 decembrie și va veni, dar la trecerea spre data de 9. Asta înseamnă că duminică ea va funcțională. Cred că bucuria pe care o dă Piața Victoriei va fi și mai mare. Lumea apreciază că e altfel, e mai frumos ca anul trecut”, a spus primarul Timișoarei Nicolae Robu, astăzi, în cadrul conferinței de la primărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.