Cursa ta sigură cu Uber, acum cu plata în numerar

Cursa ta sigură cu Uber, acum cu plata în numerar

0
DISTRIBUIȚI

Atunci când trebuie să ajungi undeva, Uber te pune în mișcare. Cu Uber apeși un buton și un șofer partener ajunge la tine în câteva minute pentru a te conduce la destinație. Simplu, sigur și convenabil. Sute de potențiali pasageri și-ar dori să încerce serviciul, dar sunt reticenți să introducă un card bancar în aplicație sau nu dețin un card în acest moment. Pentru aceștia, Uber oferă acum opțiunea de a încerca serviciul plătind contravaloarea cursei în numerar.

 Încerci serviciul UBER cu plata în numerar…

UBER a început ca o platformă 100% digitală și, pe măsură ce s-a extins în țările în care utilizarea cardului este mai redusă, a decis că deținerea unui card nu trebuie să împiedice pe nimeni să încerce un serviciu sigur și de încredere. Ca urmare, au introdus opțiunea de plată în numerar pentru a le permite tuturor să încerce serviciul, asigurându-se în același timp că experiența rămâne neschimbată pentru utilizatorii care folosesc cardurile bancare. Acum opțiunea de plată în numerar este disponibilă și pentru potențialii utilizatori ai serviciului din România.

…și te bucuri de 5 curse UBER gratuite dacă adaugi apoi un card BCR Visa în aplicație

Plățile digitale sunt însă viitorul, așa că Uber a încheiat un parteneriat strategic cu BCR pentru a încuraja utilizatorii să aibă încredere în plățile electronice și să le utilizeze zi de zi. Așa s-a născut proiectul ”De la CASH la Card”: dacă plătești prima ta cursă Uber cu numerar și introduci apoi în aplicație cardul tău BCR Visa, te bucuri de 5 curse Uber gratuite, în limita a 15 lei fiecare. În premieră pentru România, poți folosi ca metodă de plată și cardul tău prepaid.

Cum folosești opțiunea de plată în numerar?

  • Deschide aplicația Uber
  • Introdu destinația către care te îndrepți în câmpul ”Unde mergi?”
  • Apasă în partea de jos a ecranului (sub opțiunile Uber disponibile în orașul tău) pentru a selecta metoda de plată. Dacă nu ai introdus un card bancar în contul tău, opțiunea de plată în numerar va fi selectată automat.
  • Comandă o mașină. Un șofer partener va ajunge la tine în câteva minute pentru a te conduce la destinație
  • Când ajungi la destinație, șoferul partener va închide cursa iar suma finală de plată va fi afișată pe ecranul aplicației șoferului tău partener.
  • Atenție! Suma finală de plată ia în considerare eventualele reduceri sau coduri promoționale pe care le-ai introdus în contul tău de utilizator.


    De exemplu, dacă beneficiezi de o reducere de 10 lei la prima ta cursă Uber, iar pe ecranul aplicației șoferului tău partener apare suma de 11 lei, înseamnă că valoarea totală a cursei este de 21 lei
  • Plătește suma afișată pe ecranul șoferului partener. Șoferul partener îți va da rest, dacă este cazul
  • Vei primi un email cu sumarul cursei pe adresa asociată contului tău. Descarcă chitanța pentru cursă apăsând pe link-ul ”Descarcă chitanță” din partea de jos a email-ului
  • Cum te bucuri de cele 5 curse UBER gratuite?
  • Adaugă cardul tău BCR Visa ca metodă de plată în contul tău de utilizator Uber (Află aici cum adaugi o metodă de plată)
  • Beneficiezi automat de 5 curse Uber gratuite, în limita a 15 lei fiecare – acestea vor fi disponibile în contul tău în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la introducerea cardului tău BCR Visa, iar tu vei primi un email de confirmare atunci când pot fi folosite

Numerar sau digital, deplin transparent și fiscalizat

Indiferent de metoda de plată aleasă, toate tranzacțiile pe platforma Uber rămân în continuare pe deplin transparente și fiscalizate. Toate tranzacțiile cu numerar vor fi înregistrate digital și vor fi contabilizate, iar utilizatorii vor putea descărca chitanța din sumarul cursei primit pe email, după fiecare călătorie. Facturile fiscale pentru fiecare cursă sunt disponibile în contul online al fiecărui utilizator la http://riders.uber.com

În tot acest timp, experiența digitală rămâne neschimbată

Dacă te numeri printre utilizatorii existenți ai aplicației UBER, experiența ta rămâne neschimbată! Pasagerii existenți Uber vor continua să călătorească simplu și sigur, plătind cursele direct din aplicație, de pe cardul bancar asociat contului Uber. Toți șoferii parteneri de pe platforma Uber acceptă atât curse plătite cu cardul, cât și curse în numerar. Aceștia află modalitatea de plată pe care ai ales-o după ce urci în mașină și porniți către destinație.

Bine de știut

  • Ai nevoie de un cont UBER activ pentru a putea comanda o mașină, chiar și atunci când plătești în numerar
  • Dacă alegi opțiunea de a achita cursa ta în numerar, verifică o estimare a tarifului cursei înainte de a comanda o mașină și asigură-te că ai suficienți bani la tine
  • Tariful cursei nu poate fi achitat parțial în numerar și parțial de pe card. Plata se face integral folosind metoda de plată pe care ai ales-o înainte de a comanda o mașină
  • Nu poți schimba metoda de plată în timpul cursei. Astfel, dacă ai ales opțiunea de a achita în numerar, va trebui să achiți numerar la finalul cursei.
  • Pentru a beneficia de cele 5 curse gratuite în cadrul programului ”De la CASH la CARD” va trebui să introduci cardul tău BCR Visa ca metodă de plată în aplicația Uber până pe 15 ianuarie 2018. Cele 5 curse Uber, în limita a 15 lei fiecare, pot fi utilizate până pe 30 ianuarie 2018.