Decizia Tribunalului Timiș în cazul polițiștilor și jandarmului, acuzați că au rupt...

Decizia Tribunalului Timiș în cazul polițiștilor și jandarmului, acuzați că au rupt în bătaie doi tineri. Dezvăluirea făcută în fața instanței

1
DISTRIBUIȚI

Timiș a judecat, astăzi, solicitarea Parchetului Militar de arestare preventivă pe 30 de zile a celor trei polițiști de la Serviciul Investigații Criminale și a jandarmului, acuzați că au rupt în bătaie doi tineri. În data de 22 noiembrie, un echipaj de poliție a oprit în trafic un autoturism, bănuind că în interior se află o persoană urmărită general.


Cei doi pasageri au fost imobilizați, iar mai apoi conduși la secție, ca în cele din urmă să ajungă internați la Spitalul Județean Timișoara, primind îngrijiri medicale, după ce ar fi fost bătuți.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au arătat că pasagerii din mașină au fost loviți în mod repetat. Astăzi, în fața instanței, aceștia s-au apărat afirmând faptul că se așteptau să aibă de a face cu doi indivizi extrem de periculoși deoarece cei de Brigada pentru operațiuni speciale care filau mașina suspectă le-au spus că în interiorul vehicului sunt doi luptători de la clubul Metaltim din Arad. Proba video a arătat că tinerii au fost ”tocați” după ce au fost puși la pământ și încătușați. Tribunalul Timiș a decis arestarea la domiciliu pentru 30 de zile a lui Gavrilă Eugen, Țicu Dorin, Necula Marius și Gruber Alexandru. Decizia nu este definitivă putând fi contestată.

1 COMENTARIU

  1. La bulau cu ei , ce e vrajeala asta ca sanchi erau doi luptatori , daca chear erau luptatori ai tocau inainte sa scoata ei catusele .vai si ama r de tara asta

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.