Doi tineri morți și un altul rănit grav în urma unui accident...

Doi tineri morți și un altul rănit grav în urma unui accident de circulație FOTO

0
DISTRIBUIȚI

accident caras

Accident grav de circulație petrecut în această noapte pe un drum din vestul țării. Doi tineri de 18 și 23 de ani și-au pierdut viața, iar un altul de 20 de ani a fost rănit, fiind transportat în stare gravă la spital.

Accidentul a avut loc pe DN 68, la ieșire din localitatea Iaz spre orașul Oțelu Roșu, din județul Caraș-Severin.

Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, ne-a declarat că un tânăr de 20 de ani, aflat la volanul unei mașini, a derapat într-o curbă la stânga, din cauză că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pătruns pe contrasens și a lovit un autoturism care circula regulamentar.

“În urma impactului, un al treilea autoturism care circula regulamentar a intrat în carambol. Au existat trei victime, toate din primul autoturism care a provocat accidentul, doi tineri fiind decedați”, a afirmat Dinu Nicorici.

Potrivit reprezentanților IPJ Caraș-Severin, șoferul mașinii, un tânăr de 20 de ani, a fost rănit grav, iar ceilalți doi tineri aflați în autoturism, de 18 și 23 de ani, au decedat.

„În continuare se desfășoară verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Foto: Info Trafic jud.


Caraș-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.