Druckerii au făcut planurile pentru Acțiunea de Crăciun 2017. În ce localități...

Druckerii au făcut planurile pentru Acțiunea de Crăciun 2017. În ce localități din estul județului vor aduce daruri suporterii Politehnicii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Emanuel Titus Ilieși (arhivă)

Tradiția din perioada sărbătorilor e păstrată de suporterii alb-violeți. Acțiunea de Crăciun a Druckeriei în 2017 vizează ajutorarea a nu mai puțin de 50 de familii din opt localități aflate în estul județului Timiș. În următoarele patru zile fanii Politehnicii sunt invitați să contribuie cu ce pot la inițiativa care în anii trecuți a făcut sute de semeni din Banat să se bucure așa cum trebuie de sărbători.

Acțiunea de Crăciun din acest an a fost pregătită din timp.


Suporterii i-au chemat pe timișoreni în primul rând să doneze sânge. Faptă care aduce mai multe beneficii. Fanii au fost rugați să doneze tichetele de masă primite în contul acțiunii. În zilele de 18, 19, 20 și 21 decembrie timișorenii sunt așteptați între orele 17 și 19, la clubul D’arc, pentru aduce donații, fie în bani sau în alimente de primă necesitate (făină, ulei, cozonaci, etc.). De asemenea se pot aduce și jucării în stare bună de funcționare. Pe 22 decembrie suporterii vor face dimineața cumpărăturile necesare și vor sorta seara pachetele la Facultatea de Mecanică.

Dacă în trecut Moș Crăciun alb-violet a vizitat zeci de sate din județul Timiș, atingându-se inclusiv teritoriul Carașului. În acest final de an sunt vizate mai multe localități din estul județului. Suporterii vor ajunge astfel sâmbătă, 23 decembrie, și într-o zonă înaltă frumoasă a județului, vizitând Pietroasa, Fărășești, Crivina de Sus, Poieni, Margina, Zorani, Breazova și Sintești. 50 de familii sărace din aceste sate vor avea parte de cadourile venite din orașul de pe Bega. Oricine dorește să ajute la acțiune e binevenit. De asemenea, se pot face donații în bani în contul Acțiunii – RO76 RZBR 0000 0600 1231 2108 (lei), RO29 RZBR 0000 0600 1231 2954 – cod Swift RZBRROBU (euro); cu mențiunea ”Crăciun 2017” la descrierea tranzacției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.