Remiză nebună în Ciarda Roșie: Două hattrick-uri în Ripensia – Luceafărul, la...

Remiză nebună în Ciarda Roșie: Două hattrick-uri în Ripensia – Luceafărul, la ultimul meci al lui Radu Suciu pe banca roș-galbenilor GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Egal spectaculos în ultima etapă din acest an pentru FC Ripensia. Roș-galbenii au fost conduși de Luceafărul Oradea de trei ori, dar au reușit să revină de fiecare dată. Deși la rândul ei trupa lui Radu Suciu a condus o dată pe tabelă s-a terminat până la urmă 4-4! Mediop, pentru gazde, și Vlad Rusu, pentru oaspeți, și-au trecut în cont câte un hattrick.

Nu trecuse nici un minut, vreo 55 de secunde, din ”Ripi” – Luceafărul și tabela s-a modificat. Rusu a preluat în careu și a șutat pe jos, învingându-l pe Munteanu. Peste doar un minut și câteva secunde tabela avea să indice 1-1, căci Mediop se distrează cu linia de fund adversă și înscrie din interiorul careului. Oaspeții, mai insistenți, au trecut din nou în avantaj în minutul 25. Același Rusu îl driblează de această dată și pe Munteanu și face 1-2. Mai trec cinci minute și Mediop realizează la rândul său dubla, de această dată ”pianul” a fost căract de Călin Toma, care a scos foarte bine balonul în centrul careului. 2-2 avea să fie și scorul primei părți.

Răsturnări spectaculoase și după pauză

Repriza secundă se reia cu o nouă reușită a senegalezului Mediop. Astfel, Ripensia trece pentru prima dată în avantaj după ce atacantul roș-galben a lobat spectaculos peste un Goia surprins din nou. Nebunia a continuat și în minutul 70 Marius Toma îl faultează în careu pe același Vlad Rusu. Vârful oaspeților realizează și el tripla: 3-3. Dar golul meciului avea să-i aparțină lui Răzvan Trif. Fundașul stânga al Luceafărului a prins mingea din plin și de la mare distanță, balonul ajungând sub bara lui Munteanu. Până la urmă avea să fie 4-4, ca la teatru. Reușita egalizatoare a venit din gheata rezervei Darius Neamțu. Tânărul venit de la ASU a marcat primul său gol pentru ”Ripi” în al doilea minut al prelungirilor după ce portarul Goia a ieșit hazardat în marginea careului și a profitat de mingea rămasă în zona sa.

Ripensia încheie anul cu o remiză și rămâne peste iarnă pe locul 11, la egalitate cu UTA, locul 12, ambele cu câte 25 de puncte. A fost și ultima partidă a directorului sportiv Radu Suciu pe banca gazdelor, locul său va fi luat de Paul Codrea.

FC Ripensia Timișoara: D. Munteanu – Ad. Popa, Stoi (87 Dumiter), M. Toma, Apro, C. Toma – Zaluschi, L. Tudor, Ungureanu (78 Mânecan) – Bobină (88 D. Neamțu) – Mediop. Antrenor: Radu Suciu.

Luceafărul Oradea: Goia – Balea, Tînc, A. Mutu (46 C. Roșu), R. Trif – Codoban (cpt., 66 Antohi), I. Cuc, Al. Dulca, Țegle, D. Ban (57 Rocha) – Vl. Rusu. Antrenor: Cristian Dulca.

Codrea a semnat

”Nu pot să reproșez nimic jucătorilor, au fost erori, vor mai fi, azi cam multe… Și eu poate am greșit. Am revenit de trei ori, asta vorbește mult de cum s-a shimbat starea de spirit în special după jocul de la Suceava. Erorile acestea se vor regla probabil în iarnă”, a declarat Radu Suciu, care încheie perioada aceasta de ”interimat” la Ripensia.


Bilanțul său a fost de o victorie, cinci remize și două înfrângeri. Tehnicianul a precizat că din datele sale Paul Codrea a semnat deja o înțelegere și preia astfel oficial echipa din Ciarda. ”Nu știu ce se va întâmpla. În mod normal echipa o preia Codrea, eu știu că da (n.r. a semnat). Mie mi-a plăcut să antrenez și echipa a doua și ea U19. Nu m-am gândit”, a preciza Suciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.