ASU Politehnica a încheiat anul cu un eșec în Trivale. ”Băieții în...

ASU Politehnica a încheiat anul cu un eșec în Trivale. ”Băieții în ghete” nu au profitat de omul în plus la Pitești

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / Politehnica Timișoara

”Băieții în ghete” nu și-a bucurat galeria numeroasă deplasată pe arena ”Nicolae Dobrin”. ASU Politehnica a cedat cu 2-0 pe terenul lui FC Argeș Pitești în ultima etapă din acest an și riscă se se distanțeze de poziția a treia ocupată de Chindia. Ultimul gol al jocului a fost marcat de gazde în inferioritate numerică.

Primită bine în Trivale, de omologii alb-violeți din tribune, galeria oaspete nu s-a bucurat însă și de performanța din teren a elevilor antrenați de Bogdan Andone.


Hotărâtă să-și continue forma bună, FC Argeș a întrerupt șirul pozitiv de patru succes la rând ale lui ASU Poli.

Deși timișorenii au avut o posesie bună la început, argeșenii au fost mai periculoși și au deschis scorul în minutul 38 prin Robert Grecu. Atacantul piteștean marcând pe lângă Dur-Bozoancă în urma centrării lui Popa. 1-0 avea să fie și scorul la pauză în favoarea Argeșului.

După o oră de joc se părea că balanța se poate reechilibra. Formația gazdă a rămas cu un om în minus și în acest weekend. Nilă a fost eliminat astăzi după al doilea avertisment. În continuare Predescu a fost periculos pentru ASU Poli dar pe final tocmai experimentatul mijlocaș a fost scos din teren. Pe final Buhăescu (min. 84) a reușit să-l învingă pe Dur-Bozoancă printr-un șut pe jos de la distanță.

ASU Poli iernează astfel pe locul 5, cu 36 de puncte, Chindia joacă mâine pe teren propriu cu Pandurii și se poate distanța în clasament.

FC Argeș Pitești: Popescu – Oancea, Cotigă (cpt.), Șerbănică, Vișa – Panait, A. David (72, Buhăescu), I. Năstăsie – A. Popa (84, C. Stoica), Nilă, R. Grecu (85, C. Barbu). Antrenor: Augustin Eduard.

ASU Politehnica Timișoara: Dur-Bozoancă – Motreanu, Mera (cpt.), Bilia, Taub – Krausz, Ignea, Poparadu (46, Plămadă) – Sorescu, Bădăuță (46, Staicu), Predescu. Antrenor: Bogdan Andone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.