Firmele timișene, invitate la o misiune economică în Japonia. Când are loc...

Firmele timișene, invitate la o misiune economică în Japonia. Când are loc și ce pot vizita

0
DISTRIBUIȚI

japonia

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită firmele din județ să participe la o primă misiune economică organizată în anul 2018. Aceasta se desfășoară în Japonia, în perioada 24 martie – 5 aprilie.

“Evenimentul vizează dezvoltarea relațiilor economice între oamenii de afaceri români și cei din Japonia.


În acest sens, vor fi perfectate întâlniri la Ambasada României din Tokyo. Programul profesional este completat și de un program de vizitare al obiectivelor turistice aparţinând culturii și civilizaţiei nipone: Tokyo, Osaka, Kyoto, Nara, Hiroshima, Miyajima, Muntele Fuji, Takayama, Kanazawa, Shirakawa-Go”, transmit reprezentanții CCIA Timiș.

Costul deplasării este de 2.390 de euro de persoană şi include: transport cu avionul dus-întors pe ruta Timişoara- Bucuresti- Doha-Tokyo (nu este inclusă taxa de aeroport), 11 nopţi cazare (mic dejun inclus, 3 mese de prânz, 1 cină), transfer aeroport-hotel-aeroport, însoțitor de grup.

Persoanele interesate pot confirma participarea la misiunea economic organizată în Japonia până în data de 3 ianuarie. Relații suplimentare la tel. 0372 185 285, e-mail: office@cciat.ro, Stana STOIANOV – referent specialitate CCIAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.