Iarna a surprins iar autoritățile. Șoferi nervoși pe drumuri necurățate FOTO UPDATE...

Iarna a surprins iar autoritățile. Șoferi nervoși pe drumuri necurățate FOTO UPDATE Ce spun reprezentanții de la Drumuri și Poduri

0
DISTRIBUIȚI

Cu toate că autoritățile județene din vestul țării au promis că sunt gata pentru iarnă, ninsoarea, anunțată de meteorologi, le-a prins pe picior greșit. Mai multe drumuri din Timiș, inclusiv autostrada A1, în zona Margina, sunt acoperite, în această dimineață, de un strat substanțial de zăpada, iar traficul se desfășoară în condiții grele.

Revoltați, mai mulți conducători auto au pus poze cu porțiunile de drum în cauză. În zona Marginasunt cele mai mari probleme, atât pe drumul național, cât și pe autostradă.

„De evitat Margina-Deva, Deva-Margina din cauza ninsorii- multe tiruri blocheaza din cauza ca nu pot urca”, a scris un șofer pe facebook.

Alt conducător auto a pus poze cu autostrada unde se vede că niciun utilaj nu a intervenit, iar șoferii și-au făcut traseu prin zăpadă.

Un alt șofer anunță că șoseaua Sadova Veche spre Herculane este blocată, dar se vede și un utilaj de deszăpezire.

UPDATE Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri intervin pe drumurile din zonă. „Pe autostrada A1, sectorul CIC Margina sunt 2 utilaje care au acționat. La CIC Țipari, unde sunt gestionate A1 și A6, sunt 12 utilaje pe traseu, la CIC Orțișoara – 5 utilaje care au răspândit 52 tone material antiderapant, iar la CIC Pecica – unde sunt gestionate A1, A11 și DN7G – sunt 18 utilaje, care au răspândit 58 tone”, a declarat, pentru PRESSALERTro, Alina Sabou, purtător de cuvânt al DRDP.

Foto: DRDP

sursa foto Info Trafic jud.


Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.