Imagini șocante. Elevă de liceu, bătută de două colege chiar în sala...

Imagini șocante. Elevă de liceu, bătută de două colege chiar în sala de clasă VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Imagini șocante circulă pe Facebook, de câteva ore. O elevă înscrisă în clasa a IX-a la Liceul „Hercules” din Băile Herculane, județul Caraș-Severin, a fost bătută cu sălbăticie de alte două colege, într-o sală de clasă.

Ioan Benga, inspectorul școlar general al județului Caraș-Severin, ne-a declarat că incidentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. Într-o filmare postată pe Facebook se vede cum o fată este lovită cu pumnii și picioarele în cap și abdomen și trasă de păr de către două colege. La un moment dat, eleva agresată spune „m-ai lovit la operație. Nu ți-am făcut nimic”.

„Am discutat cu doamna directoare a școlii. Am înțeles că era o dispută pentru un împrumut făcut de o fată către o colegă de-a ei și apoi și-au plătit polițele, așa cum se vede pe filmare.


Au fost chemați și părinții la școală, conducerea unității de învățământ a avut discuții cu părinții, urmează să vină și cei de la poliție, luni. Incidentul a avut loc joi sau vineri”, a afirmat Ioan Benga.

Potrivit inspectorului școlar general al județului Timiș, pentru că sunt în clasa a IX-a, cele două eleve care au agresat-o pe fată nu pot fi eliminate, învățământul obligatoriu fiind de zece clase.

„Sunt în clasa a IX-a, nu pot fi eliminate din școală pentru că sunt în învățământul obligatoriu. Vom lua măsuri graduale. Probabil se va scădea nota la purtare, normal că va fi o scădere mare de tot a notei la purtare”, a mai precizat Ioan Benga.

Bataie intre doua eleve si vocabular suburban in Liceul "Hercules" din Herculane

Posted by News-Mehedinti.ro on 9 Decembrie 2017

1 COMENTARIU

  1. „chiar în sala de clasă”. nu inteleg, ce-i asa neobisnuit ca s-au batut IN SALA DE CLASA? nu acolo sunt elevii? bineinteles, ca se comporta ca si cum ar fi in padure e alta discutie. dar nu inteleg ce-i asa iesit din comun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.