Incendiu violent la un depozit din vestul țării. Ce pericol iminent au...

Incendiu violent la un depozit din vestul țării. Ce pericol iminent au evitat pompierii VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Un depozit situat aproape de Gara din Aradul Nou a luat foc, în această seară.


Pompierii au intervenit cu trei autospeciale, încercând să stingă flăcările care au pornit de pe acoperiș, potrivit publicației ghidularadean.ro. La ora transmiterii acestei știri, incendiul încă nu fusese stins în totalitate.

Locuitorii din zona Aradul Nou au observat, în această seară, fum gros deasupra depozitului și au sunat la 112. Reprezentanții ISU Arad care au ajuns la fața locului au constatat că focul a cuprins rapid acoperișul, manifestându-se violent. Din primele informaţii, în clădire erau depozitate mai multe materiale de construcţii, printre care şi cherestea şi alte substanţe uşor inflamabile. Până la această oră nu se cunosc cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

„Au intervenit trei autospeciale cu trei ofițeri și 15 subofițeri. In momentul sosirii echipajelor, focul ardea generalizat cu degajari mari de fum,cu posibilități de propagare la o locomotivă de lânga depozit si la 10 masini parcate langa depozit. S-a facut protectie la locomotiva si la masinile parcate si s-a reusit salvarea acestora. În continuare se lucreaza la stingere si se cerceteaza de la ce a pornit incendiul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.