Lider PSD din vestul țării, la DNA în dosarul Tel Drum

Lider PSD din vestul țării, la DNA în dosarul Tel Drum

0
DISTRIBUIȚI
Foto: stirilekanald.ro

Șeful PSD Caraș- Severin Ion Mocioalcă s-a prezentat astăzi la sediul central al Direcției Naționale Anticorupție, unde a fost audiat de procurori în dosarul Tel Drum, potrivit Digi24.


Mocioalcă a fost citat ca martor în acest caz.

Audierea în calitate de martor în dosarul Tel Drum a durat aproape o oră, asta în contextul în care au apărut anterior informații despre o intervenție pe care parlamentarul social-democrat ar fi făcut-o pentru o împăcarea între Liviu Dragnea și fostul premier Sorin Grindeanu. Sorin Grindeanu a fost, anterior, audiat în calitatea de martor în dosarul Tel Drum, unde Liviu Dragnea are calitatea de suspect.

Ion Mocioalcă a recunoscut în declaratia acordată postului de televiziune că i-a sfătuit într-adevăr pe Sorin Grindeanu și pe Liviu Dragnea, însă nu a dat mai multe detalii despre audierea sa de astăzi.

Liviu Dragnea, șeful PSD, și alți funcționari din administrația publică a județului Teleorman, precum și oameni de afaceri sunt cercetați într-un dosar amplu de fraudare a banilor publici și a fondurilor europene. Acuzațiile aduse de procurorii anticorupție sunt de abuz în serviciu, evaziune fiscală, fraudare a fondurilor europene, spălarea banilor şi folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii. Prejudiciul se ridică la 30 de milioane de lei, iar fondurile europene fraudate ajung la 21 de milioane de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.