Lovituri în serie în seara de Crăciun. Doi tâlhari au atacat mai...

Lovituri în serie în seara de Crăciun. Doi tâlhari au atacat mai multe persoane pe stradă

0
DISTRIBUIȚI

Poliția municipiului Reșița a fost sesizată aseară prin apel 112 despre săvârșirea a două tâlhării în zona Parcului Siderurgistului, transmite expressdebanat.ro. Oamenii legii au aflat că este vorba de doi tineri care, prin amenințare și violență, au furat telefonul mobil al unui bărbat și poșeta unei femei.

Acesta nu a fost singura faptă a celor doi tâlhari, unul dintre ei înarmat cu un cuțit.


„Alte două persoane de sex masculin s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Reșița, unul cu o plagă înțepată în zona cervicală, toracică și în spate, al doilea cu o plagă înțepată în zona șoldului drept, ambii victime ai acelorași autori, faptele fiind sesizate în același interval de timp”, ne-a informat Dinu Nicorici, reprezentantul Poliției din Caraș-Severin.

Ulterior, polițiștii au aflat de un scandal în desfășurare în incinta unei benzinării din municipiu, la care participau cei doi infractori, conform sursei citate. Poliții s-au mobilizat și i-au încătușat pe cei doi. Față de aceștia s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, ei fiind acuzați de „tâlhărie calificată” și „lovire sau alte violențe”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.