O echipă din Banatul Sârbesc a câștigat prima ediție a Memorialului ”Adrian...

O echipă din Banatul Sârbesc a câștigat prima ediție a Memorialului ”Adrian Stoicov”. Vezi ce formații au mai participat FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Foto. Facebook

Prima ediție a Turneului Memorial ”Adrian Stoicov” s-a desfășurat ieri la Timișoara iar la competiție au participat șase echipe de juniori din țară și străinătate. Una dintre invitatele de peste graniță, Akademija Bambi, din Zrenjanin, a și câștigat primul loc după un duel cu una dintre formațiile lui ACS Poli.

Memoria fostului fundaș al Politehnicii, stins în luna martie a acestui an, a fost onorată cum se cuvine cu un turneu pentru puști cu vârsta de 10 ani. La baza lui Valentin Velcea, Arena Viola, s-au întrecut patru formații din țară și două invitate de afară. Sârbii de la Akademija Bambi Zrenjanin s-au impus după un meci cu ACS Poli II, una dintre formațiile pregătite de Cristian Contescu. Pe locul 3 s-au clasat maghiarii de la Szeged 2011. Celelalte participante au fost ACS Poli I, ACS Galaxy Timișoara, echipa lui Silviu Bălace, prezent de asemenea la eveniment, și CSM Reșița.

Nu au lipsit cupele, diplomele, dar nici cadourile cu ocazia sărbătorilor. De asemenea au existat și premii individuale. David Dascălu, de la ACS Poli, a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului.


Ilie Raul, de la Galaxy, a primit premiul pentru cel mai bun portar, în timp ce Mihajlo Mijatov, de la Bambi, a fost golgheterul turneului. Un premiu special a primi și Bogdan Șteta (ACS Poli), pentru cel mai frumos gol.

În cadrul evenimentului s-a acordat și Premiul de Excelență postum lui Adrian Stoicov ”pentru devotamentul demonstrat sub culorile Politehnicii Timișoara, pasiunea și profesionalismul cu care s-a dedicat creșterii jucătorilor în spiritul alb-violet”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.