Mercedes izbit de o autoutilitară, o femeie a fost rănită

Mercedes izbit de o autoutilitară, o femeie a fost rănită

0
DISTRIBUIȚI

O femeie de 33 de ani a fost rănită după ce un șofer băut a lovit mașina în care se afla, aseară. Incidentul a avut loc în jurul orei 18.00, pe strada Petru Rareş din cartierul arădean Grădişte, conform aradon.ro.

Şoferul care a consumat băuturi alcoolice se afla la volanul unei autoutilitare marca VW, atunci când a întors printr-un loc nepermis şi a intrat întro maşină marca Mercedes, care circula regulamentar şi în care se afla femeia de 33 de ani, fiind pasageră.


Testat cu aparatul etilotest, bărbatului de 43 de ani i-a reieşit o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. „Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Felnac, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Petru Rareș spre Livada, a efectuat o întoarcere prin loc nepermis intrând în coliziune cu un autoturism – care se deplasa în aceeași direcție de mers pe banda a doua -, condus de un bărbat în vârstă de 55 de ani, din județul Timiș. În urma evenimentului rutier a fost accidentată ușor o femeie de 33 de ani, din județul Timiș, pasager în autoturismul care se deplasa regulamentar”, a declarat inspectorul principal de poliție Lorena Radu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.