Mii de petarde și artificii confiscate de polițiștii din vestul țării

Mii de petarde și artificii confiscate de polițiștii din vestul țării

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 18 ani din județul Arad s-a ales cu dosar penal, după ce polițiștii l-au prins în timp ce încerca să comercializeze peste 6.000 de petarde și artificii. Tânărul este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

„Polițiștii au depistat ieri, pe raza localității Bârsa, un tânăr de 18 ani, din localitatea Tauț, care deținea 5.820 minipocnitori, 146 pocnitori de avertizare și 35 de artificii, fără a deține documente legale în vederea deținerii și comercializării acestora.


Întreaga cantitate de materiale pirotehnice, în valoare de aproximativ 1.500 de lei, a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor”, transmite Inspectoratul de Poliție Arad.

De asemenea, potrivit reprezentanților IPJ Arad, în ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au aplicate 92 de sancțiuni, cu valoare totală de aproximativ 55.000 de lei. Dintre acestea, 65 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 27 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. Totodată, au fost reţinute șapte permise de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.